Λουτράκι: Το σπίτι όπου έγινε το διπλό φονικό - «Η μητέρα μου φοβόταν», αποκαλύπτει η κόρη της 43χρονης

Λουτράκι: Το σπίτι όπου έγινε το διπλό φονικό - «Η μητέρα μου φοβόταν», αποκαλύπτει η κόρη της 43χρονης

Η 20χρονη κόρη της Φωτεινής έσπασε τη σιωπή της και μίλησε για τη βίαιη συμπεριφορά του 45χρονου Αλβανού που δολοφόνησε την πρώην σύντροφό του

loutraki9-2048x1164
«Την απειλούσε. Τον φοβόταν γενικότερα. Σίγουρα της έχει σπάσει το χέρι στο παρελθόν. Υπήρχε φόβος. Δεν μίλαγε ποτέ η μαμά, ήταν κλειστή», αποκάλυψε η κόρη της 43χρονης Φωτεινής, που δολοφονήθηκε από τον 45χρονο Αλβανό, πρώην σύντροφό της, ο οποίος είχε εκδηλώσει συμπεριφορά βιαιότητας και αφόρητης ζήλιας.

Εικόνες από το σπίτι, όπου έγινε η διπλή δολοφονία στο Λουτράκιπριν από εννέα ημέρες, προβλήθηκαν στην εκπομπή «Live News» του MEGA.

Η πόρτα δεν έχει ίχνη παραβίασης. Στην κουρτίνα υπάρχουν ίχνη αίματος, το ίδιο και στην τουαλέτα. Φαίνεται πως ο δράστης, προτού εξαφανιστεί μετέφερε τις σορούς μέσα στο σπίτι. Σύμφωνα με πληροφορίες, που δεν επιβαιώνονται επίσημα, υπάρχουν αποτυπώματα του βασικού υπόπτου του ανθρώπου από την Αλβανία.

Κλείσιμο
Η κόρη της 43χρονης Φωτεινής, που δολοφονήθηκε με τον σύντροφο της, τον 42χρονο φαρμακοποιό, έσπασε τη σιωπή της.

Η 20χρονη ήταν ο μόνος άνθρωπος που ήξερε τον τρόπο με τον οποίο συμπεριφερόταν στη μητέρα της ο πρώην σύντροφός της: «Ξέρω πάρα πολύ καλά ότι φοβόταν και είχε γνωρίσει έναν νέο άνθρωπο, ανθρώπινο είναι έτσι να προχωράμε όλοι την ζωή μας και λογικά δεν του άρεσε γιατί δεν ήταν αυτός. Είναι η μαμά μου, εγώ τον πόνο αυτόν μόνο που τον κάνω εικόνα φρικάρω. Ο τρόπος που έγινε το συγκεκριμένο, η συγκεκριμένη διαδικασία δηλαδή, είναι απάνθρωπο… δεν…».

Τι έδειξαν οι έρευνες

Ο θηριώδης δολοφόνος με το τσεκούρι παίρνει μαζί του το όπλο του εγκλήματος, τα κινητά τηλέφωνα των δύο θυμάτων, κλειδώνει το σπίτι, βάζει λουκέτο στην εξώπορτα και στη συνέχεια επιβιβάζεται στο υβριδικό Toyota και εξαφανίζεται. Λίγα χιλιόμετρα πιο κάτω σε ένα απόμερο σημείο βγάζει τα ματωμένα ρούχα, πετάει τα κινητά και πυρπολεί το αυτοκίνητο.

Οι δείκτες του ρολογιού δείχνουν μισή ώρα πριν από τα μεσάνυχτα του Σαββάτου όταν εξαφανίζεται από το σημείο. Οι αστυνομικοί γνωρίζουν την ώρα γιατί είναι η στιγμή που τα δύο κινητά σταματούν να εκπέμπουν σήμα.

Από το σημείο απομακρύνεται με αυτοκίνητο και σβήνει τα ίχνη του με πιθανότερο προορισμό την πατρίδα του. Αλλωστε, το διπλό έγκλημα αποκαλύπτεται 17 ώρες μετά, όταν οι αστυνομικοί ενημερώνονται από έναν ερασιτέχνη ψαρά για τη φωτιά στο αυτοκίνητο. Από τον αριθμό κυκλοφορίας βρίσκουν την ιδιοκτήτρια, έπρεπε όμως να φτάσουμε στο απόγευμα της Κυριακής μέχρι οι γείτονες να δουν το αίμα να ρέει από την πόρτα της εξοχικής κατοικίας και να ειδοποιήσουν την Αστυνομία.

Ο Αλβανός με το σκοτεινό παρελθόν και το αβέβαιο μέλλον αποτελεί τον βασικό ύποπτο μέχρι οι αξιωματικοί του Ανθρωποκτονιών να αποδείξουν την ενοχή του. Ουσιαστικά πρόκειται για έναν άνθρωπο με χρόνια παραβατική συμπεριφορά, χαμηλές ηθικές αντιστάσεις, που δεν έχει αναστολές να σκοτώσει.

Η κινητοποίηση της Ασφάλειας είναι μεγάλη: άρση τηλεφωνικού απορρήτου, έφοδοι στο σπίτι του και τα σημεία όπου σύχναζε, «φιλικές» συζητήσεις με ανθρώπους που είχε επαφές. Ωστόσο, όπως φαίνεται, ο χρόνος που χάθηκε μέχρι την αποκάλυψη της διπλής δολοφονίας ήταν σύμμαχός του.

Και το σενάριο που εξετάζεται σε ό,τι έχει να κάνει με τη διαδρομή του είναι το πλέον απαισιόδοξο: να έφυγε από το Λουτράκι, να έφτασε μέσω Κορίνθου, Πατρών και Αγρινίου στην Ηπειρο και στη συνέχεια μέσα από μονοπάτια -μια και δεν υπάρχει επίσημη καταγραφή από τους συνοριακούς σταθμούς με τα στοιχεία του- να μπήκε ή να προσπαθεί ακόμα να περάσει στην Αλβανία.


Ειδήσεις σήμερα

Κορωνοϊός: Στα 438 τα νέα κρούσματα - 85 διασωληνωμένοι -11 θάνατοι

Ελληνοτουρκικά: Διπλωματική αντεπίθεση της Ελλάδας σε όλα τα μέτωπα

Εξαφάνιση 19χρονης στο Κορωπί: Ψάχνουν απαντήσεις στο κινητό και στα social media της
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης