Σταμάτα Αττικής: Καταγγελία για βιασμό και ξυλοδαρμό

Σταμάτα Αττικής: Καταγγελία για βιασμό και ξυλοδαρμό

Η καταγγελία κάνει λόγο για ξυλοδαρμό και βιασμό  με θύμα μια 26χρονη κοπέλα και δράστη έναν 29χρονο - Οι συγγενείς λένε ότι πρόκειται για ζευγάρι που έχουν μαζί ένα παιδί

astynar
Μια απίστευτη ιστορία άγριου ξυλοδαρμού και βιασμού με θύμα μια 26χρονη κοπέλα και δράστη έναν 29χρονο εκτυλιχθηκε χθες στη Σταμάτα Αττικής σύμφωνα με τις καταγγελίες που έγιναν στην Αστυνομία.

Ωστόσο, συγγενείς των δύο εμπλεκομένων έλεγαν ότι πρόκειται για ζευγάρι που έχουν ένα παιδί και απέρριπταν τις κατηγορίες περί βιασμού.

Ύστερα από την καταγγελία, ο νεαρός αναγνωρίστηκε απο περιπολικό της Άμεσης Δράσης απο τα τατουάζ και το περίεργο μαλλί του, αντιστάθηκε στους αστυνομικούς, όμως έπεσε σε «γυμνασμένο» αστυνομικό που τον κυνήγησε στα χωράφια και του πέρασε χειροπέδες.

Σε βαρος του σχηματίστηκε δικογραφία και η υποθεση αναμένεται να πάρει το δρόμο για τη δικαιοσύνη.

balaskas


Κλείσιμο
Ο συνδικαλιστης Χρηστος Μπαλασκας ο οποίος υπηρετεί στην Άμεση Δράση με αναρτηση του στο Facebook αναφέρεται στην ιστορία και επισημαίνει πως: «Έχω τονίσει κατ επανάληψη ότι το αντικείμενο της άμεσης δράσης είναι πολυποίκιλο. Ασχολείται απο τα νερά που ρίχνει μιά νοικοκυρά στο μπαλκόνι μιάς άλλης, μέχρι τρομοκρατικές ενέργειες, ληστείες κ.λ.π. Σήμερα και ώρα 16:50, το Β 2-2 περιπολικό της άμεσης δράσης της Β αλλαγής έλαβε σήμα στην περιοχή της Σταμάτας για άνδρα ο οποίος τις πρωινές ώρες της σήμερον είχε βιάσει και κακοποιήσει σωματικά μιά εικοσιεξάχρονη Ελληνίδα. Αμέσως το περιπολικό έφτασε στο σημείο και κατόπιν περιγραφής εντόπισε τον δράστη του βιασμού. Στη θέα των συναδέλφων ο εν λόγω τράπηκε σε φυγή. Κατόπιν πεζής καταδίωξης οι συνάδελφοι ενημερώνοντας το κέντρο συνέλαβαν τον βιαστή ο οποίος προέβαλε σθεναρή αντίσταση. Όλοι μαζί πήγαν στο τοπικό Τ.Α. όπου διαπιστώθηκε ότι ο εικοσιεννιάχρονος ήταν Έλληνας και αναγνωρίστηκε. Μήπως πρέπει η πολιτεία να προσέξει περισσότερο τα περιπολικά της άμεσης δράσης; Η αποστολή τους είναι εξαιρετικά δύσκολη και οι απαιτήσεις τεράστιες. Συγχαρητήρια στο Β 2-2/Β αλλαγής. Απάλλαξε έστω και προσωρινά την κοινωνία απο ένα τέτοιο άτομο. Ευγε!».

Ειδήσεις σήμερα: 

Γιατρός που ασελγούσε σε κοιμισμένες ασθενείς ισχυρίστηκε πως τις... θεράπευε με το πέος του!

Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρικών φαινομένων για Δευτέρα και Τρίτη

Αζερμπαϊτζάν: «Επτά νεκροί από βομβαρδισμούς παρά την εκεχειρία με την Αρμενία»

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης