Θεσσαλονίκη: Αποκλείστηκε η δολοφονία για την 53χρονη που βρέθηκε νεκρή στο διαμέρισμά της

Θεσσαλονίκη: Αποκλείστηκε η δολοφονία για την 53χρονη που βρέθηκε νεκρή στο διαμέρισμά της

Η 53χρονη ήταν επί χρόνια τοξικομανής

diamerisma_nekri
Η 53χρονη γυναίκα, που βρέθηκε νεκρή στο υπόγειο διαμέρισμά της, στην οδό Κύπρου, στην ανατολική Θεσσαλονίκη, δεν δολοφονήθηκε. Σύμφωνα με πληροφορίες του thestival, η ιατροδικαστική εξέταση έδειξε ότι το σώμα της 53χρονης δεν φέρει κακώσεις που να παραπέμπουν σε εγκληματική ενέργεια. Ο θάνατός της εικάζεται ότι επήλθε περίπου πριν από δέκα ημέρες.

Όταν ολοκληρωθεί η τοξικολογική εξέταση των δειγμάτων που ελήφθησαν από το σώμα της άτυχης γυναίκας θα μπορεί να προσδιοριστεί με ακρίβεια η αιτία θανάτου. Υπενθυμίζεται ότι η 53χρονη ήταν επί χρόνια τοξικομανής και είχε επιβαρυμένη υγεία.

Ένα από τα στοιχεία που ενέπλεξαν αρχικώς στις έρευνες το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης ήταν οι πατημασιές με ίχνη αίματος δίπλα στη σορό καθώς και η εικόνα αναστάτωσης που παρατηρήθηκε σε όλους σχεδόν τους χώρους του υπόγειου διαμερίσματος.

Οι αστυνομικοί που χειρίζονται πλέον την υπόθεση θεωρούν ότι τα ίχνη αίματος και η αναστάτωση στο διαμέρισμα δεν σχετίζονται με τον θάνατο της 53χρονης τοξικομανούς. Εικάζεται ότι άτομα με τα οποία συναναστρεφόταν, βρέθηκαν στο διαμέρισμα και έψαξαν τους χώρους του μετά τον θάνατο της γυναίκας, με σκοπό να εντοπίσουν και να πάρουν ναρκωτικές ουσίες.

Ειδήσεις σήμερα: 

Ναγκόρνο Καραμπάχ: Συμφωνία για εκεχειρία από σήμερα το μεσημέρι ανακοίνωσε ο Λαβρόφ

Τραμπ: «Σταμάτησα να παίρνω φάρμακα» - Ανησυχεί ο Φάουτσι για τη «θεραπεία» του προέδρου 

Οι πολιτικοί που «έβγαλαν γλώσσα» στον κορωνοϊό και ασθένησαν
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης