«Ο Παύλος Φύσσας έχει δικαιωθεί και αυτό φαίνεται και στην εικόνα της μητέρας του, όταν βγαίνει από το δικαστήριο μετά την απόφαση», δήλωσε ο γνωστός ράπερ, Υποχθόνιος, που είχε συνεργαστεί κατά το παρελθόν με τον καλλιτέχνη που δολοφονήθηκε τον Σεπτέμβριο του 2013.
«Ο λόγος που τον δολοφόνησαν ήταν επειδή ήταν γνωστός αντιφασίστας», τόνισε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Ant1 ο «Υποχθόνιος».
«Ήταν στόχος, ξέρω ότι τον παρακολουθούσαν και τελικά πέτυχαν τον σκοπό τους, ήταν συγκεκριμένος ο στόχος», επεσήμανε.
Καταλήγοντας, ο «Υποχθόνιος» μίλησε και για τα στοιχεία του χαρακτήρα του Παύλου Φύσσα:
«Ήταν ένας άνθρωπος πάντα νηφάλιος, πάντα με τη λογική και τη σκέψη, ήταν φιλειρηνικός, ήταν υπέρμαχος της Δημοκρατίας και της Δικαιοσύνης».
Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Γης, οι δενδροφυτεύσεις σε Χίο και Βόρεια Εύβοια, που υλοποιούνται σε συνεργασία με τον περιβαλλοντικό οργανισμό we4all, αναδεικνύουν μια στρατηγική με συνέπεια και μετρήσιμα αποτελέσματα.
Καθώς τα εργαλεία πολλαπλασιάζονται και η τεχνολογία διεισδύει σε κάθε επιχειρησιακή λειτουργία, η ανάγκη για ξεκάθαρη κατεύθυνση γίνεται πιο επιτακτική από ποτέ. Το ερώτημα όμως παραμένει ουσιαστικό: Ποιος μπορεί να συνδέσει το business με την Τεχνολογία στο επίπεδο των αποφάσεων;