Νέο κρούσμα κορωνοϊού σε ταξιτζή στη Λαμία - Δούλευε κανονικά μέχρι και χθες

Νέο κρούσμα κορωνοϊού σε ταξιτζή στη Λαμία - Δούλευε κανονικά μέχρι και χθες

Συναγερμός στις τοπικές Υγειονομικές Αρχές για ιχνηλάτηση των επαφών του - Τέσσερα άτομα στο ΓΝ Λαμίας με κορωνοϊό - Φόβοι για έξαρση της επιδημίας το επόμενο διάστημα σε Φθιώτιδα, Βοιωτία και Εύβοια

lamiataxitzis
Μετά το ζευγάρι από τη δυτική Φθιώτιδα, που βρέθηκε χθες το απόγευμα θετικό, ένα ακόμη κρούσμα καταγράφηκε αργά το βράδυ της Τρίτης στο ΓΝ Λαμίας.

Πρόκειται για ένα 57χρονο ταξιτζή από τη Λαμία, ο οποίος μάλιστα δούλευε μέχρι και χθες. Ο 57χρονος πήγε στα Επείγοντα με συμπτώματα του Covid-19 και στο τεστ που του έγινε βρέθηκε θετικός.

Αμέσως σήμανε νέος συναγερμός για την ιχνηλάτηση των επαφών του, ενώ δόθηκε εντολή να παραμείνουν σε περιορισμό στο σπίτι τα μέλη της οικογένειάς του.

Τέσσερα κρούσματα

Ο 57χρονος ταξιτζής παραμένει στην ειδική μονάδα στο «Πέτρινο» κτίριο, όπως και το ηλικιωμένο ζευγάρι από τη δυτική Φθιώτιδα, ενώ στη ΜΕΘ νοσηλεύεται και ο 65χρονος ταξιτζής, η κατάσταση του οποίου χαρακτηρίζεται σταθερή.

Σε επιφυλακή

Σύμφωνα με πληροφορίες του LamiaReport το επόμενο διάστημα ο ΕΟΔΥ περιμένει αύξηση των κρουσμάτων σε Φθιώτιδα, Βοιωτία και Εύβοια. Αυτό κυρίως έχει να κάνει με τις μετακινήσεις το πληθυσμού από και προς την Αττική, αφού η Στερεά Ελλάδα ουσιαστικά, και πληθυσμιακά, είναι η φυσική προέκτασή της.

Οι Υγειονομικές Αρχές ζητούν αυστηρή τήρηση των μέτρων που συστήνουν οι ειδικοί και ιδιαίτερα στη χρήση μάσκας, ενώ η αστυνομία θα εντείνει τους ελέγχους προς όλες τις κατευθύνσεις.

Κλείσιμο
Πηγή: Lamiareport


Ειδήσεις σήμερα:

Ποιοι δρόμοι κλείνουν γύρω από το Εφετείο λόγω της δίκης της Χρυσής Αυγής

Οι ΗΠΑ απειλούν ξανά με κυρώσεις την Τουρκία για τους S-400

Έρχεται το φθινόπωρο - Βροχές και πτώση της θερμοκρασίας
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης