Πάτρα: Έκλεισαν τα μαγαζιά και συγκεντρώθηκαν σε πλατείες και σκαλάκια (βίντεο)
Η πρώτη νύχτα των περιοριστικών μέτρων στην Πάτρα δεν εμπόδισε τη νεολέα να συνεχίσει τη βραδιά της στις σκάλες της Αγίου Νικολάου και της Γεροκωστοπούλου και σε άλλα υπαίθρια σημεία στο κέντρο της πόλης
Aκριβώς στις 12.00 τα μεσάνυχτα, καταστήματα εστίασης στην Πάτρα κατέβασαν ρολά και θα παραμείνουν κλειστά έως τις 5 το πρωί της επομένης στο πλαίσιο των νέων μέτρων που αποφάσισε το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη για τον περιορισμό της μετάδοσης της Covid-19.
Ωστοσό η πρώτη νύχτα των περιοριστικών μέτρων δεν εμπόδισε τη νεολέα να συνεχίσει τη βραδιά της στις σκάλες της Αγίου Νικολάου και της Γεροκωστοπούλου, αλλα και σε άλλα υπαίθρια σημεία στο κέντρο της Πάτρας.
Η "έξοδός" τους σε ανοικτούς χώρους δεν συνοδεύτηκε από τα αυστηρά μέτρα προστασίας, όπως χρήση μάσκας (υπήρχαν και οι εξαιρέσεις καθώς αρκετοί τη φορούσαν) ή τήρηση αποστάσεων που υπαγορεύουν οι αποφάσεις για την προστασία από τον κορωνοϊό.
Μια πρωτοβουλία του καφέ NESCAFÉ® φέρνει παιδιά της ΚΥΔΩΝ Special Team και παιδιά εργαζομένων της Nestlé στο ίδιο γήπεδο, δείχνοντας στην πράξη ότι ο αθλητισμός μπορεί να δημιουργεί χώρο για όλους.
Η πρωτοβουλία «Τεχνολογία Χωρίς Εμπόδια» της Κωτσόβολος περνά στην επόμενη φάση, με επίκεντρο την αυτονομία, την επιλογή και τη συμμετοχή στην καθημερινότητα