Αλλαγή σκηνικού τα τελευταία εικοσιτετράωρα σε ότι αφορά την κλινική κατάσταση των κρουσμάτων κορωνοϊούπου νοσηλεύονται στο Περιφερειακό Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Ρίου.
Μέσα σε λίγα εικοσιτετράωρα ο αριθμός των ατόμων που νοσηλεύονται στην κλινική covid του νοσοκομείου έφτασε τα 7, ενώ στην Μονάδα Εντατικής θεραπείας covid που έχει δημιουργηθεί στο Νοσοκομείο νοσηλεύονται 2 άντρες ηλικίας 55 χρόνων οι οποίοι δεν έχουν υποκείμενο νόσημα.
Να σημειωθεί ότι μέχρι πριν από λίγα εικοσιτετράωρα στην ΜΕΘ- covid του νοσοκομείου δεν νοσηλευόταν κανένα περιστατικό.
Οι τελευταίες κουβέντες πριν από τον ύπνο μένουν στο μυαλό των παιδιών περισσότερο απ' όσο φανταζόμαστε. Και ίσως εκεί, μέσα σε λίγα λεπτά σιωπής, να ξεκινά η πιο σημαντική προπόνηση για την επόμενη μέρα.
Δεν μπορούμε να γνωρίζουμε τι θα φέρει το μέλλον, μπορούμε όμως να είμαστε όσο γίνεται πιο ενημερωμένοι και προετοιμασμένοι με έναν απλό προληπτικό έλεγχο που θα μας δώσει πολύτιμες απαντήσεις για τη γονιμότητά μας.