Η Βρετανία υποδέχτηκε 28 αιτούντες άσυλο από την Ελλάδα την προηγούμενη εβδομάδα ώστε να επανενωθούν με μέλη των οικογενειών τους, όπως ανακοίνωσε το βρετανικό Υπουργείο Εσωτερικών.
Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, η πλειοψηφία αυτών είναι ανήλικοι, ενώ ο μικρότερος σε ηλικία είναι παιδί έξι ετών.
Οι πρόσφυγες που μεταφέρθηκαν στη Βρετανία, είναι άνθρωποι από το Ιράκ, το Κουβέιτ, το Αφγανιστάν, τη Συρία και το Μπανγκλαντές, με τους πέντε εξ αυτών να φτάνουν στη Βρετανία την περασμένη Δευτέρα, οκτώ την Τρίτη, επτά την Πέμπτη και οι υπόλοιποι την Παρασκευή.
Μια πρωτοβουλία του καφέ NESCAFÉ® φέρνει παιδιά της ΚΥΔΩΝ Special Team και παιδιά εργαζομένων της Nestlé στο ίδιο γήπεδο, δείχνοντας στην πράξη ότι ο αθλητισμός μπορεί να δημιουργεί χώρο για όλους.
Η πρωτοβουλία «Τεχνολογία Χωρίς Εμπόδια» της Κωτσόβολος περνά στην επόμενη φάση, με επίκεντρο την αυτονομία, την επιλογή και τη συμμετοχή στην καθημερινότητα