Μεσολόγγι: Ανήλικος έκανε… βίδες τη μοτοσικλέτα που έκλεψε!

Μεσολόγγι: Ανήλικος έκανε… βίδες τη μοτοσικλέτα που έκλεψε!

Ο νεαρός οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Μεσολογγίου

peripoliko_10
Διάσπαρτα έξω από το σπίτι του ανήλικου κλέφτη στο Μεσολόγγι βρήκαν το απόγευμα του Σαββάτου οι αστυνομικοί της Ασφάλειας διάφορα μέρη της μοτοσικλέτας που είχε κλέψει, όταν τον ταυτοποίησαν και πήγαν να τον συλλάβουν!

Ο 17χρονος είχε βρει σταθμευμένη τη μοτοσικλέτα τα ξημερώματα της ίδιας ημέρας, την είχε πάει στο σπίτι του και την είχε κάνει… βίδες, άγνωστο με ποιον σκοπό! Οι αστυνομικοί κατέσχεσαν ένα τμήμα τιμονιού, τη σέλα, το ντεπόζιτο, ένα δισκόφρενο, μια ηλεκτρονική πλεξούδα και ένα πλαστικό κάλυμμα και τα επέστρεψαν στον… απελπισμένο ιδιοκτήτη της μηχανής, ενώ αναζητούν τα υπόλοιπα ανταλλακτικά.

Ο νεαρός οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Μεσολογγίου που του άσκησε δίωξη για κλοπή τροχοφόρου και φθορά ξένης ιδιοκτησίας, ενώ και οι γονείς του κατηγορούνται για πλημμελή εποπτεία ανηλίκου.

Έκλεψαν ποδήλατα αντίκες από καφετέρια

Για τρίτη φορά μέσα σε λίγο καιρό έγινε στόχος κλοπής μια καφετέρια στην περιοχή Μαχαιράδικα του Άργους Ορεστικού. Οι άγνωστοι «κυνηγοί» μετάλλων που είχαν κλέψει πριν από μερικές εβδομάδες ένα από τα δυο ποδήλατα- αντίκες τα οποία στόλιζαν τον εξωτερικό χώρο και πριν από λίγες ημέρες «σήκωσαν» δύο καρέκλες, επέστρεψαν τα ξημερώματα της Παρασκευής και έκλεψαν και το δεύτερο ποδήλατο αντίκα! Οι ιδιοκτήτες του καταστήματος έχουν καταγγείλει τις κλοπές, αλλά παρά τις έρευνες οι δράστες δεν έχουν εντοπιστεί.

Ειδήσεις σήμερα: 

«Πήρε αναβολικά για να δώσει μια επικίνδυνη παράσταση» λένε οι επικριτές του Τραμπ

Έως 1.500 στρέμματα έχει κάψει η φωτιά στη Ζάκυνθο

Μικρή Αλεξία: Η «μάχη» της οικογένειας και η αναμονή για την απόφαση του δικαστηρίου
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης