Καιρός: Στα ύψη οι θερμοκρασίες - Δείτε χάρτες

Καιρός: Στα ύψη οι θερμοκρασίες - Δείτε χάρτες

Καιρός: Ζέστη με 36άρια και σήμερα: Ο χάρτης με τις περιοχές - Από Τετάρτη δροσίζει - 10 βαθμοί επάνω η θερμοκρασία την Κυριακή συγκριτικά με πέρυσι

kausonas_athina_
Ζεστός για την εποχή θα είναι ο καιρός σήμερα Δευτέρα, αφού η θερμοκρασία θα φτάσει κατά τόπους τους 36 βαθμούς Κελσίου.

Σε ιδιαίτερα υψηλά για την εποχή επίπεδα αναμένεται να διατηρηθούν οι θερμοκρασίες έως και την Τετάρτη,  σύμφωνα με τα τελευταία διαθέσιμα προγνωστικά στοιχεία του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών / meteo.gr.

Αξίζει να σημειωθεί ότι την Κυριακή οι μέγιστες θερμοκρασίες που καταγράφηκαν στη χώρα ήταν έως και 10,7 βαθμούς υψηλότερες σε σχέση με τις μέσες μέγιστες θερμοκρασίες του Οκτωβρίου για την περίοδο 2010-2019.

Στο χάρτη του Εθνικού Δικτύου για την Κλιματική Αλλαγή που ακολουθεί παρουσιάζεται η απόκλιση της μέγιστης θερμοκρασίας την Κυριακή 04/10 σε 50 επιλεγμένους σταθμούς του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών/meteo.gr.

kairos_evdomadas_thermokrasies
Σύμφωνα με τα προγνωστικά, η θερμοκρασία σήμερα Δευτέρα  αναμένεται να φτάσει και τοπικά να ξεπεράσει τους 35 βαθμούς Κελσίου. Στο χάρτη που ακολουθεί φαίνεται η γεωγραφική κατανομή της μέγιστης θερμοκρασίας το μεσημέρι της Δευτέρας καθώς και οι τιμές της σε επιλεγμένες πόλεις.
Κλείσιμο
kairos_xartes_meteo_evdomada_oktovri

Ειδήσεις σήμερα: 

Κορωνοϊός στην Αττική: Γιατί ξέφυγε η κατάσταση - Αγωνία για άλλες επτά ημέρες

Βγήκε από το νοσοκομείο για βόλτα ο Τραμπ - Το νέο μήνυμα στους Αμερικανούς και η έκπληξη στους «πατριώτες» - Δείτε βίντεο

Κορωνοϊός-Πλατείες: Γεμάτες σε Άγιο Παντελεήμονα, Βικτώρια, Μοναστηράκι - Ανησυχούν οι ειδικοί (βίντεο)
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης