ΘΕΜΑ 104.6 - Γκάλοπ υπουργών: Μάχη Άδωνη - Παναγιωτόπουλου για την πρωτιά, θρίλερ στις τελευταίες θέσεις - Ψηφίστε (ως σήμερα βράδυ) και κερδίστε

ΘΕΜΑ 104.6 - Γκάλοπ υπουργών: Μάχη Άδωνη - Παναγιωτόπουλου για την πρωτιά, θρίλερ στις τελευταίες θέσεις - Ψηφίστε (ως σήμερα βράδυ) και κερδίστε

Με την πεποίθηση ότι οι πολίτες έχουν πάντα λόγο και η γνώμη τους έχει αξία, το ΘΕΜΑ Radio 104.6 οργανώνει μεγάλη διαδικτυακή έρευνα, δίνοντας την ευκαιρία στους ακροατές του να αξιολογήσουν τους υπουργούς της κυβέρνησης -για την απόδοση των οποίων γίνεται πολύς λόγος τελευταία

thema_fm
Το διαδικτυακό γκάλοπ ξεκίνησε τη Δευτέρα 5 Οκτωβρίου (στις 6 το πρωί) και θα ολοκληρωθεί στις 9 το βράδυ της Πέμπτης 8 Οκτωβρίου.



Περισσότεροι από 7000 χρήστες του διαδικτύου (Facebook) είχαν συμμετάσχει μέχρι αργά το μεσημέρι της Πέμπτης, διαμορφώνοντας ένα εκρηκτικό τοπίο με πολλές μικρές και μεγάλες μάχες μεταξύ των υπουργών.



Η πιο δυναμική αναμέτρηση γίνεται αυτές τις τελευταίες ώρες της διαδικτυακής έρευνας για την πρωτιά: Ο Νίκος Παναγιωτόπουλος και ο Άδωνης Γεωργιάδης εναλλάσσονται στην πρώτη θέση με μικρές διαφορές, δίνοντας την αίσθηση ότι ο νικητής θα κριθεί την τελευταία στιγμή.

Τρίτος καθαρά παραμένει ο Κυριάκος Πιερακάκης με τον Νίκο Δένδια να ακολουθεί και τον Μιχάλη Χρυσοχοίδη να συμπληρώνει την πρώτη πεντάδα στις προτιμήσεις των συμμετεχόντων.



Στη συνέχεια ο Κώστας Τσιάρας έχει αποσπαστεί από τους υπόλοιπους και δείχνει ότι έχει κλειδώσει τουλάχιστον έκτη θέση, σπάζοντας κι αυτός το φράγμα των 1000 ψήφων!

Ο Χρήστος Σταϊκούρας κινείτα σταθερά στην έβδομη θέση με τον Βασίλη Κικίλια να έχει προσπεράσει τον Γιάννη Βρούτση, αλλά η διαφορά τους να είναι σχετικά μικρή και ακόμη πιο κοντά να ακολουθεί ο Κωστής Χατζηδάκης, που συμπλήρωνε την πρώτη δεκάδα.



Η πρώτη μεγάλη έκπληξη από κει και μετά αφορά στην μεγάλη άνοδο του Χάρη Θεοχάρη, ο οποίος προσπέρασε τον Μάκη Βορίδη, με μικρή όμως διαφορά, που μπορεί να ανατραπεί.



Η δεύτερη μεγάλη έκπληξη των τελευταίων ωρών είναι η υπουργός Πολιτισμού Λίνα Μενδώνη, η οποία όχι μόνο ξέφυγε από την τελευταία θέση, όπου ήταν το προηγούμενη τριήμερο, αλλά σκαρφάλωσε και στην 13η θέση εμφανίζοντας δυναμική. Με μικρή διαφορά ακολουθούν ο Γιάννης Πλακιωτάκης και ο Κώστας Καραμανλής, που δίνουν μάχη να αποφύγουν την τελευταία πεντάδα.



Στη συνέχεια έρχεται η Νίκη Κεραμέως και αμέσως μετά ο Γιώργος Γεραπετρίτης, με τον Τάκη Θεοδωρικάκο να επιχειρεί αντεπίθεση στην τελική ευθεία και τον Νότη Μηταράκη να βρίσκεται μακριά στην τελευταία θέση.

Κλείσιμο
ypourgiko


Οι συμμετέχοντες στη διαδικασία αποκτούν το δικαίωμα να μπουν στην κλήρωση για δέκα δώρα:

· Ένα πενταήμερο ταξίδι στα Γιάννενα, προσφορά του Manessis travel. Περιλαμβάνει διαμονή σε πεντάστερο ξενοδοχείο και ημιδιατροφή.

manessis_travel


· Έξι δωροεπιταγές Public, αξίας 50 ευρώ έκαστη.

public__1_


· Τρία καλάθια με προϊόντα της Ηπείρου, προσφορά του Acheloos Valley House, ένα κατάλυμα AIRBNB στην κοιλάδα του Αχελώου που ανοίγει σύντομα τις πόρτες του.

acheloos_valley


Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να συμμετέχουν στην ψηφοφορία ως εξής:

1. Μπαίνουν στη σελίδα του ΘΕΜΑ 104.6 στο facebook, https://www.facebook.com/radiothema όπου από τις 6 το πρωί της Δευτέρας 5 Οκτωβρίου, είναι αναρτημένος ο σχετικός σύνδεσμος.

2. Επιλέγουν τον ή τους υπουργούς που θέλουν (έως τρεις επιλογές) και υποβάλλουν τη φόρμα -η μυστικότητα των επιλογών είναι διασφαλισμένη.

3. Στη συνέχεια, και εφόσον επιθυμούν να μπουν στην κλήρωση για τα δώρα, επιβεβαιώνουν το λογαριασμό τους στο Facebook, προκειμένου να ενταχθούν στη διαδικασία.

Κάθε ενδιαφερόμενος έχει δικαίωμα μόνο μίας συμμετοχής στην ψηφοφορία.

Κάθε συμμετέχων μπορεί να δει την πορεία της ψηφοφορίας, μόλις υποβάλλει τη δική του επιλογή.

Η ψηφοφορία θα διαρκέσει έως τις 9 το βράδυ της Πέμπτης.

Τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας αυτής, όπως και τα αποτελέσματα της κλήρωσης για τα δώρα, θα ανακοινωθούν την επόμενη ημέρα (Παρασκευή) το πρωί από τη συχνότητα του ΘΕΜΑ 104.6 και τη σελίδα του ραδιοφώνου στο Facebook https://www.facebook.com/radiothema

Ψηφίστε και κερδίστε πλούσια δώρα. ΘΕΜΑ 104.6… Άκουσες, κόλλησες!
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης