Νεκροί από κορωνοϊό: Κατέληξε 48χρονος με υποκείμενα νοσήματα
Νοσηλευόταν στον Ευαγγελισμό και αναφέρεται να είχε υποκείμενα νοσήματα
Κατέληξε 48χρονος από κορωνοϊό, την Πέμπτη το βράδυ, στο νοσοκομείο του Ευαγγελισμού. Ο άντρας, όπως έγινε γνωστό, έπασχε από υποκείμενα νοσήματα.
Συνολικά ο αριθμός των νεκρών από κορωνοϊό στη χώρα μας ανέρχεται στους 394.
Νωρίτερα ο ΕΟΔΥ ανακοίνωσε 411 νέα κρούσματα, εκ των οποίων 68 συνδέονται με γνωστές συρροές και 33 είναι εισαγόμενα.
Από τα 378 εγχώρια κρούσματα, τα 68 συνδέονται με γνωστές συρροές (τα 40 κρούσματα αφορούν ΜΦΗ στην Αττική), ενώ 7 συνδέονται με τυχαία δειγματοληψία του ΕΟΔΥ στο κέντρο της Αθήνας.
Με την ασυναγώνιστη εμπειρία της, η Avis έχει καταφέρει να δημιουργήσει ένα ολοκληρωμένο ψηφιακό οικοσύστημα που καθιστά το leasing μια πανεύκολη, ταχύτατη και απολαυστική εμπειρία που δίνει στους οδηγούς ολοένα περισσότερα.
Μεγαλώνοντας, συνηθίζουμε να μετράμε τις επιτυχίες. Τον πρώτο καλό βαθμό. Το πρώτο μετάλλιο. Το πρώτο γκολ. Την πρώτη φορά που ένα παιδί κάνει ποδήλατο χωρίς βοηθητικές ρόδες.
Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ηλικιωμένων, την 1 Οκτωβρίου, αξίζει να δώσουμε μεγαλύτερη προσοχή σε ένα πρόβλημα που συχνά περνά απαρατήρητο: τη δυσθρεψία και τα σημάδια που μπορεί να εμφανιστούν πριν ακόμη γίνει αντιληπτή.