Η 17χρονη ήταν το νεαρότερο άτομο στη χώρα που διασωληνώθηκε λόγω του κορωνοϊού και πριν από λίγες μέρες αποσωληνώθηκε και νοσηλευόταν σε θάλαμο.
Η 17χρονη ξεκίνησε ήδη συνεδρίες αποκατάστασης λόγω της πολυήμερης νοσηλείας της στη ΜΕΘ, ενώ θα συνεχίσει τη θεραπεία σπίτι της.
Πρόκειται για μια περίπτωση που απασχόλησε έντονα του λοιμωξιολόγους της χώρας, αφού επρόκειτο για άτομο χωρίς υποκείμενα νοσήματα και νεαρή ηλικία που χρειάστηκε να μπει σε ΜΕΘ ώστε να μπορέσει να επιβιώσει.
Σήμερα, οι επιχειρήσεις δεν αναζητούν απλώς θεωρητικές γνώσεις, αλλά ανθρώπους που μπορούν να ενταχθούν άμεσα στην παραγωγή, να χειριστούν σύγχρονες τεχνολογίες και να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις ενός περιβάλλοντος που αλλάζει με ιλιγγιώδεις ρυθμούς
Στο IST College, η καλλιέργεια των ταλέντων, η ενθάρρυνση της ανεξάρτητης σκέψης και η δημιουργικότητα δίνουν στους φοιτητές και τις φοιτήτριες τα εφόδια για την μελλοντική επαγγελματική τους πορεία στον σύγχρονο κόσμο.
Στην εποχή των συνδυαστικών προγραμμάτων, οι καταναλωτές δεν αναζητούν απλώς χαμηλότερες χρεώσεις, αλλά ολοκληρωμένες προτάσεις που βελτιώνουν την καθημερινότητα και τους κάνουν να νιώθουν ότι βρίσκονται στο επίκεντρο της εξυπηρέτησης.