Έρευνα πραγματοποιήθηκε σήμερα το μεσημέρι από σωφρονιστικούς υπαλλήλους σε θαλάμους και κοινόχρηστους χώρους του Καταστήματος Κράτησης Άμφισσας.
Σύμφωνα με την αστυνομία, κατά τη διάρκεια της έρευνας βρέθηκαν και κατασχέθηκαν αυτοσχέδιο σουβλί, 3 φορτιστές κινητού τηλεφώνου, 5 hands free, καλώδιο φόρτισης και 40 λίτρα αλκοολούχο παρασκεύασμα.
Για τα ευρήματα ενημερώθηκε άμεσα ο αρμόδιος Εισαγγελέας και η τοπική αστυνομική Αρχή, η οποία διενεργεί σχετική προανάκριση, ενώ σε εξέλιξη βρίσκεται και ο προβλεπόμενος πειθαρχικός έλεγχος.
Αν μπορούσαμε να ανοίξουμε ένα παράθυρο και να κοιτάξουμε τον κόσμο εκεί γύρω στο 2050, το πιθανότερο είναι ότι δεν θα βλέπαμε έναν πλανήτη αγνώριστο, αλλά έναν κόσμο που θα έχει αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο λειτουργεί.