Ο ΥΠΕΞ των ΗΠΑ και ο πρόεδρος του Ομίλου ΑΝΤΕΝΑ συνέφαγαν μετά συζύγων στη Θεσσαλονίκη
Γεύμα στον Υπουργό Εξωτερικών των ΗΠΑ Μάικ Πομπέο παρέθεσε ο Πρόεδρος του Ομίλου ΑΝΤΕΝΝΑ Θοδωρής Κυριακού. Οι δύο άνδρες συνδέονται με προσωπική φιλία και το μεσημέρι της Δευτέρας γευμάτισαν μαζί με τις συζύγους τους στην Θεσσαλονίκη. Η συνάντηση κράτησε περίπου δύο ώρες, ενώ ο κ.Κυριακού είχε συναντηθεί και με τον υπουργό Εμπορίου των ΗΠΑ Γουίλμπουρ Ρος, όταν είχε επισκεφθεί την Ελλάδα.
Ο Θοδωρής Κυριακού και ο όμιλος ΑΝΤΕΝΝΑ δραστηριοποιούνται επιχειρηματικά σε περισσότερες από είκοσι χώρες σε τρεις ηπείρους (Ευρώπη, Βόρεια Αμερική, Αυστραλία) με ιδιαίτερη έμφαση σε πρωτοπόρες επιχειρήσεις media στις ΗΠΑ.
Η ΑΒ Βασιλόπουλος μας συνδέει καθημερινά με μικρούς παραγωγούς από όλη την Ελλάδα – Πού θα βρούμε γαλακτοκομικά φτιαγμένα με ντόπιο, φρέσκο γάλα και πολλή φροντίδα.
Η Εθνική Ασφαλιστική ενισχύει την Πολιτική Προστασία της Περιφέρειας με 12 ειδικά οχήματα για την αποτελεσματικότερη διαχείριση κρίσιμων καταστάσεων και έκτακτων αναγκών στην περιοχή