Την υποδοχή, την Τετάρτη, 150 ασυνόδευτων ανήλικων προσφύγων και μελών των οικογενειών τους που φιλοξενούνται στην Ελλάδα επιβεβαίωσε πριν από λίγο το γερμανικό υπουργείο Εσωτερικών.
Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο του υπουργείου Εσωτερικών, Μπγιερν Γκρουνεβέλντερ, την Τετάρτη αναμένονται στη Γερμανία 50 ασυνόδευτοι ανήλικοι πρόσφυγες, οι οποίοι, όπως διευκρίνισε ζούσαν στη Μόρια και είχαν μεταφερθεί από τις ελληνικές αρχές στην ηπειρωτική χώρα μετά την πυρκαγιά στον καταυλισμό.
Ομάδα ειδικών - μεταξύ των οποίων και Γερμανοί - βρίσκεται επιτόπου, προκειμένου να συμπληρωθούν οι φάκελοι με τα στοιχεία προέλευσης, ταυτότητας και ιατρικών εξετάσεων. Την ίδια μέρα θα φθάσουν στη Γερμανίαακόμη 20 ανήλικοι πρόσφυγες και μέλη του στενού οικογενειακού περιβάλλοντός τους, συνολικά 100 άτομα, τα οποία περιλαμβάνονται σε απόφαση για την υποδοχή τους που είχε ληφθεί προγενέστερα και αφορούσε περίπου 250 πρόσφυγες.
Μετά την άφιξή τους, θα κατανεμηθούν στα κρατίδια Βάδης-Βυρτεμβέργης, Βερολίνου, Αμβούργου, Έσσης, Κάτω Σαξονίας, Βόρειας Ρηνανίας - Βεστφαλίας και Σλέσβιγκ-Χολστάιν.
Η LA VIE EN ROSE συνδυάζει την επιστημονική τεκμηρίωση με την καθημερινή περιποίηση και προτείνει μια ολοκληρωμένη ρουτίνα που υποστηρίζει την ποιότητα και την υγιή όψη των μαλλιών.
Η συνεργασία της Superbet με την ΚΑΕ Ολυμπιακός εγκαινιάζει μία νέα εποχή, με κοινό στόχο τη δημιουργία μοναδικών εμπειριών για τους φιλάθλους, μέσα και έξω από το παρκέ