Ένα βρέφος μόλις 17 ημερών βρέθηκε σήμερα το πρωί νεκρό στο κρεβάτι του από τη μητέρα του.
Το τραγικό συμβάν σημειώθηκε στην Αρτέμιδα και σύμφωνα με πληροφορίες όταν έφθασε στο σημείο το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και η αστυνομία, το βρέφος δεν είχε ζωτικά σημεία.
Η μητέρα του δήλωσε ότι αργά το βράδυ το θήλασε και το πρωί που πήγε να το ξυπνήσει το βρήκε σε αυτή την κατάσταση.
Την υπόθεση έχει αναλάβει το Τμήμα ασφαλείας του Α.Τ Σπάτων.
Μεγαλώνοντας, συνηθίζουμε να μετράμε τις επιτυχίες. Τον πρώτο καλό βαθμό. Το πρώτο μετάλλιο. Το πρώτο γκολ. Την πρώτη φορά που ένα παιδί κάνει ποδήλατο χωρίς βοηθητικές ρόδες.
Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ηλικιωμένων, την 1 Οκτωβρίου, αξίζει να δώσουμε μεγαλύτερη προσοχή σε ένα πρόβλημα που συχνά περνά απαρατήρητο: τη δυσθρεψία και τα σημάδια που μπορεί να εμφανιστούν πριν ακόμη γίνει αντιληπτή.
Πώς η AI αλλάζει τον τρόπο με τον οποίο οι μαθητές μελετούν και προετοιμάζονται για τις εξετάσεις, με τον εκπαιδευτικό να παραμένει ο καθοριστικός παράγοντας της μαθησιακής εμπειρίας