Το αδιαχώρητο επικράτησε σε παράσταση που έγινε στο Θέατρο Γης στη Θεσσαλονίκη, παρά τις εξελίξεις στο μέτωπο της πανδημίας και τις μειωμένες πληρότητες που προβλέπονται για τα θέατρα.
Σε φωτογραφίες και βίντεο που δημοσίευσε το GRTimes.gr, οι μάσκες τηρήθηκαν, αλλά μέχρι εκεί.Συνωστισμός και έλλειψη αποστάσεων μεταξύ των θεατών ήταν το κύριο χαρακτηριστικό, όπου δεν έπεφτε... καρφίτσα.
Μάλιστα, σύμφωνα με αναγνώστη, ο μόνος ελεύθερος χώρος είναι... οι διάδρομοι.
Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ηλικιωμένων, την 1 Οκτωβρίου, αξίζει να δώσουμε μεγαλύτερη προσοχή σε ένα πρόβλημα που συχνά περνά απαρατήρητο: τη δυσθρεψία και τα σημάδια που μπορεί να εμφανιστούν πριν ακόμη γίνει αντιληπτή.
Μεγαλώνοντας, συνηθίζουμε να μετράμε τις επιτυχίες. Τον πρώτο καλό βαθμό. Το πρώτο μετάλλιο. Το πρώτο γκολ. Την πρώτη φορά που ένα παιδί κάνει ποδήλατο χωρίς βοηθητικές ρόδες.
Με απινιδωτές σε εμβληματικά κτήρια, όπως το ΜΙΝΙΟΝ και ο Πύργος Πειραιά, και εκπαίδευση εργαζομένων στην ΚΑΡΠΑ, η DIMAND επενδύει στην πρόληψη και την ετοιμότητα απέναντι σε ένα επείγον περιστατικό.