Δήμαρχος Τρικάλων (ΘΕΜΑ 104,6): Από τα 30 τελευταία κρούσματα κορωνοϊού τα 15 είναι από γάμο
«Δεν είναι εύκολη η κατάσταση. Δεν το έχουν ακόμα συνειδητοποιήσει οι κάτοικοι» είπε ο Δημήτρης Παπαστεργίου
Στην αποκάλυψη ότι από τα 30 τελευταία κρούσματα κορωνοϊού που έχουν καταγραφεί στα Τρίκαλα τα 15 ήταν απο γάμο στην πόλη έκανε στον ΘΕΜΑ 104,6 ο δήμαρχος και πρόεδρος της ΚΕΔΕ Δημήτρης Παπαστεργίου.
Ερωτηθείς για το πώς αντιμετωπίζουν οι κάτοικοι το μίνι lockdown στην πόληπου ισχύει απο σήμερα, Σάββατο, μέχρι τις 10 Οκτωβρίου απάντησε ότι «δεν είναι εύκολη η κατάσταση. Δεν το έχουν ακόμα συνειδητοποιήσει οι κάτοικοι. Χθες μια κυρία μπηκε στο φούρνο χωρίς μάσκα αλλά της εξήγησα ότι έχουν πάρει μια τέτοια τροπή τα πράγματα που πρέπει να είμαστε πιο αυστηροί».
«Θέλει προσοχή και βοήθεια από τους πολίτες. Όσα μέτρα και να πάρουμε αν οι πολίτες δεν τα εφαρμόσουν δεν θα βοηθήσουν στην μειωση της εξάπλωσης» πρόσθεσε ο κ. Παπαστεργίου.
Όσον αφορά, τέλος, τις καταστροφές στη Θεσσαλία από την κακοκαιρία «Ιανός» είπε ότι «δεν μπορείτε να αντιληφθείτε το μέγεθος της καταστροφής. Οι εικόνες θυμίζουν πόλεμο με αναχώματα από ρούχα βιβλία έπιπλα υπολογιστές».
Η πρωτοβουλία του WHEN και της Ολυμπιακής Ζυθοποιίας περνά στην επόμενη φάση της, προσφέροντας τρίμηνη εξατομικευμένη καθοδήγηση σε 20 γυναίκες επιχειρηματίες του κλάδου HORECA.
Υπάρχουν ερωτήσεις που πολλοί γονείς κάνουν ψιθυριστά. Και άλλες που δεν κάνουν ποτέ. Όχι γιατί δεν τους απασχολούν. Αλλά γιατί φοβούνται ότι η απάντηση μπορεί να τους γεμίσει ενοχές.
Το διήμερο της διοργάνωσης περιλαμβάνει τον 2ο διεθνή αγώνα ποδηλασίας UCI Gran Fondo Loutraki Greece, ποδηλατική Expo, pasta party, τεχνικές παρουσιάσεις και μια μεγάλη γιορτή στην τελετή απονομής των μεταλλίων, με την υπογραφή του Kyvernitis Sports & Events