Όπλα και ναρκωτικά σε σπίτι στη Λακωνία

Όπλα και ναρκωτικά σε σπίτι στη Λακωνία

Ο δράστης συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Γυθείου

Gytheio-narkwtika-opla
Ένα μικρό οπλοστάσιο και ποσότητες ναρκωτικών ανακάλυψαν οι αστυνομικοί του τμήματος Γυθείου που έκαναν έφοδο στο σπίτι ενός 30χρονου Έλληνα σε τοπική κοινότητα του Δήμου Ανατολικής Μάνης στη Λακωνία, ύστερα από στοιχεία που συγκέντρωσαν γι' αυτόν.

Τόσο μέσα στο σπίτι όσο και στην αυλή, βρήκαν ποσότητες ακατέργαστης κάνναβης βάρους 70,3 γραμμαρίων, μικροποσότητα κατεργασμένης κάνναβης τύπου “σοκολάτας” και τρεις τρίφτες με υπολείμματα ναρκωτικού, ενώ κατέσχεσαν ακόμη ένα πιστόλι κρότου με 62 φυσίγγια ένα πτυσσόμενο μεταλλικό κλομπ και ένα όπλο πολεμικών τεχνών τύπου «νουντσάκου». Ο 30χρονος συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Γυθείου, που του άσκησε δίωξη για παράβαση των νόμων για τα ναρκωτικά και τα όπλα.

Συλλήψεις για ναρκωτικά σε Ηράκλειο, Κω και Ρόδο

Ο έλεγχος που έγινε από αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης και της Δίωξης Ναρκωτικών σε έναν αλλοδαπό, αποκάλυψε ότι μετέφερε 205,6 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης και μια ηλεκτρονική ζυγαριά. Όλα κατασχέθηκαν, ενώ στο σπίτι του δράστη κατασχέθηκαν και τρία κινητά. Ο αλλοδαπός οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου κατηγορούμενος για διακίνηση ναρκωτικών.

Το επεισόδιο που προκάλεσαν δύο αλλοδαποί ηλικίας 29 και 31 χρόνων στο δωμάτιο όπου διέμεναν σε ξενοδοχειακό κατάλυμα στην Κω, προκάλεσε την παρέμβαση αστυνομικών της Ασφαλείας οι οποίοι τους συνέλαβαν, παρ' όλο που αντιστάθηκαν σθεναρά. Μάλιστα, βρήκαν στην κατοχή τους ένα γραμμάριο κοκαΐνης και 15 ναρκωτικά χάπια και ο εισαγγελέας Πρωτοδικών Κω τους άσκησε δίωξη για διατάραξη, πρόκληση φθορών ξένης ιδιοκτησίας και κατοχή ναρκωτικών.

Στη Ρόδο, συνελήφθη από αστυνομικούς της Ασφαλείας ένας 54χρονος Έλληνας ο οποίος καλλιεργούσε σε έναν υπαίθριο χώρο στην περιοχή του Αρχαγγέλου τρία δενδρύλλια κάνναβης ύψους ως 1,25 μέτρου, τα οποία ξεριζώθηκαν και κατασχέθηκαν. Ο δράστης οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ρόδου κατηγορούμενος για καλλιέργεια ναρκωτικών.

Ειδήσεις σήμερα: 

The Bachelor - Μαγδαληνή: «Οι γονείς μου κρίθηκαν ακατάλληλοι να μας μεγαλώσουν»

Η Ρωσία πάγωσε τους λογαριασμούς του Ναβάλνι και κατέσχεσε το διαμέρισμά του

Takis: Ανακαλύψτε στο διαδίκτυο τον μαγικό κόσμο του κορυφαίου γλύπτη
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης