Δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή ο 11χρονος, ο οποίος το απόγευμα της Δευτέρας τραυματίστηκε σοβαρά σε τροχαίοπου σημειώθηκε στη Χερσόνησο.
Σύμφωνα με τα όσα δήλωσε στο Creta24 ο Διοικητής του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ηρακλείου Γιώργος Χαλκιαδάκης, η κατάσταση της υγείας του αγοριού ήταν εξαιρετικά σοβαρή και χθες το βράδυ άφησε την τελευταία του πνοή στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας Παίδων όπου και νοσηλευόταν.
Υπενθυμίζεται πως τοηλεκτρικό πατίνι που οδηγούσε ο 11χρονος παρασύρθηκε από διερχόμενο όχημα στη Χερσόνησο με αποτέλεσμα το παιδί να τραυματιστεί σοβαρά.
Η πρωτοβουλία του WHEN και της Ολυμπιακής Ζυθοποιίας περνά στην επόμενη φάση της, προσφέροντας τρίμηνη εξατομικευμένη καθοδήγηση σε 20 γυναίκες επιχειρηματίες του κλάδου HORECA.
Υπάρχουν ερωτήσεις που πολλοί γονείς κάνουν ψιθυριστά. Και άλλες που δεν κάνουν ποτέ. Όχι γιατί δεν τους απασχολούν. Αλλά γιατί φοβούνται ότι η απάντηση μπορεί να τους γεμίσει ενοχές.
Το διήμερο της διοργάνωσης περιλαμβάνει τον 2ο διεθνή αγώνα ποδηλασίας UCI Gran Fondo Loutraki Greece, ποδηλατική Expo, pasta party, τεχνικές παρουσιάσεις και μια μεγάλη γιορτή στην τελετή απονομής των μεταλλίων, με την υπογραφή του Kyvernitis Sports & Events