Τρομοκρατία: Δεν αποκλείουν νέες συλλήψεις μετά τη γιάφκα στο Κουκάκι

Τρομοκρατία: Δεν αποκλείουν νέες συλλήψεις μετά τη γιάφκα στο Κουκάκι

Φύλλο και φτερό στα εγκληματολογικά εργαστήρια τα ευρήματα στο διαμέρισμα στο Κουκάκι - Στον 42χρονο πρώην συνεργάτη του Παλαιοκώστα επικεντρώνουν την προσοχή τους

tromo2art
Τα αποτελέσματα απο τα Εγκληματολογικά Εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ περιμένουν οι αναλυτές της Αντιτρομοκρατικής, για να προχωρήσουν τις έρευνες που θα συνθέσουν το πάζλ της Ομάδας Λαικών Αγωνιστών (Ο.Λ.Α).

Οι αστυνομικοί εκτιμούν, πως ο 42χρονος από τους τρεις συλληφθέντες είχε στενές σχέσεις με τον κεντρικό πυρήνα της Ο.Λ.Α, όμως με τα υπάρχοντα στοιχεία, δεν μπορούν ακόμη να δέσουν την υπόθεση. Η συνέχεια των ερευνών, θα καθοριστεί απο τα ευρήματα στα tablet, τα usb και τα κινητά τηλέφωνα των συλληφθέντων, που θα συνδυαστούν με τα στοιχεία απο τη φυσική παρακολούθηση, αφού ο 42χρονος, ήταν τα τελευταία χρόνια σε στενό κλοιό για σχέσεις με την Ο.Λ.Α.

Οι συλληφθέντες κατά τη μεταγωγή τους στα δικαστήρια της Ευελπίδων

Ευελπίδων τρομοκράτες


«Με τα μέχρι στιγμής στοιχεία, μπορεί να μην δένουμε κατηγορία, όμως εκτιμούμε οτι έχουμε απενεργοποιήσει τη συγκεκριμένη οργάνωση» αναφέρει στο protothema.gr αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ και προσθέτει «οι επαφές του 42χρονου σε συνδυασμό με τα αποτελέσματα των εργαστηρίων, δεν αποκλείεται να οδηγήσουν σύντομα σε νέες συλλήψεις».

Τα ευρήματα από τη γιάφκα

antitromokratiki__4_
antitromokratiki__2_

antitromokratiki__1_
antitromokratiki__3_


Κλείσιμο
antitromokratiki__5_

Την ίδια ώρα οι αστυνομικοί προσπαθούν να διαπιστώσουν τη σχέση του δεύτερου συλληφθέντα, στο σπίτι του οποίου βρέθηκαν τα δυο πιστόλια, με τη συγκεκριμένη οργάνωση, όπως επίσης και αν η 36χρονη γυναίκα, που ήταν γνωστή στον αντιεξουσιαστικό χώρο, έχει ανάμειξη σε υποθέσεις του αντάρτικου πολης.

Και οι δύο είναι πρόσωπα που δεν έχουν απασχολήσει στο παρελθόν την ΕΛ.ΑΣ για υποθέσεις που αφορούν στον αντιεξουσιαστικό χώρο.

Οι έρευνες κινούνται και προς την κατεύθυνση εντοπισμού του χώρου όπου κρύβονται τα καλάσνικοφ-σφραγιδα της Ο.Λ.Α που τα χρησιμοποίησε στις ενέργειες της. Κάτι που εκτιμουν ότι ισως προκύψει απο τις αναλύσεις στα Εγκληματολογικά Εργαστηρια των στοιχείων που βρέθηκαν εκει.

Ειδήσεις σήμερα:

Σοκ: Αυτοκτόνησε ο Διευθυντής Καρδιολογικής Κλινικής στον Βόλο

Η επιστροφή του Πασχάλη Τερζή με νέο τραγούδι μαζί με την κόρη του (βίντεο)

Εκρηκτική πρωταγωνίστρια του «Love Island» ζητά ποινικοποίηση του «revenge porn»

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης