Χανιά: Ψυχολόγοι στο πλευρό της μητέρας που απειλούσε να αυτοκτονήσει

Χανιά: Ψυχολόγοι στο πλευρό της μητέρας που απειλούσε να αυτοκτονήσει

Η γυναίκα παραμένει σε έξαλλη κατάσταση ενώ απειλούσε ότι θα κάψει το σπίτι με το παιδί της μέσα – Σε ασφαλές σημείο η 14χρονη κόρη της 

xania_inc
Σε έξαλλη κατάσταση παραμένει η μητέρα στην Κρήτη που νωρίτερα απειλούσε ότι θα αυτοκτονήσει και στη συνέχεια ότι θα κάψει το σπίτι της με το παιδί της μέσα.

Οι αρχές θεωρούν το περιστατικό ως «δύσκολο». Σύμφωνα με το cretapost.gr, η γυναίκα αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα. Στο πλευρό της βρίσκονται ψυχολόγοι καθώς και άνδρες της αστυνομίας αλλά και της πυροσβεστικής.

Η 14χρονη κόρη της βρίσκεται σε ασφαλές σημείο, καθώς οι πυροσβέστες κατάφεραν να την κατεβάσουν από το μπαλκόνι.


Το χρονικό της υπόθεσης

Το περιστατικό ξεκίνησε λίγο μετά τις 11 το πρωί, όταν η 44χρονη μητέρα βρισκόταν στο σπίτι της στον Κουμπέ Χανίων μαζί με την 14χρονη κόρη της.



Κλείσιμο
Η 44χρονη βγήκε έξω στο μπαλκόνι, φωνάζοντας και απειλώντας να αυτοκτονήσει, ενώ είχε πει στην κόρη της, με την οποία βρίσκονταν μαζί, ότι θα βάλει φωτιά στο σπίτι.

Σύμφωνα με το cretapost.gr, η 14χρονη έστειλε ηχητικό μήνυμα στον πατέρα της, ο οποίος και ενημέρωσε την αστυνομία.

«Με πήρε η μικρή τηλέφωνο και μου είπε ότι η μητέρα της είναι σε κατάσταση εκτός ελέγχου κι ότι απειλούσε ότι θα της κάνει κακό. Πήγα αμέσως στο σπίτι ωστόσο δεν μπορούσα να μπω και ειδοποίησα την αστυνομία που ήρθε μαζί με την πυροσβεστική στο σημείο», ανέφερε μιλώντας σε δημοσιογράφους ο πατέρας της 14χρονης και πρώην σύζυγος της 44χρονης. Το ζευγάρι έχει χωρίσει από το 2009.

xania_inc1


Στο σημείο βρέθηκε και διαπραγματευτής της ΕΛ.ΑΣ. . Οι αξιωματικοί της πυροσβεστικής τοποθέτησαν φουσκωτό στρώμα κάτω από το μπαλκόνι προκειμένου να βρίσκονται σ’ ετοιμότητα για κάθε ενδεχόμενο.

Ο πατέρας μάλιστα υπέδειξε στους πυροσβέστες το πίσω μπαλκόνι, ως διέξοδο για την 14χρονη, κάτι που αξιοποίησαν. «Όταν η κοπέλα αντιλήφθηκε ότι κατεβάσανε οι πυροσβέστες την κόρη μας τότε ασφάλισε και την πόρτα του πίσω μπαλκονιού», επεσήμανε σε δημοσιογράφους ο πατέρας της 14χρονης.

xania_inc2



Αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα

Πάντως, η 44χρονη φέρεται ότι αντιμετωπίζει σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα. Σύμφωνα με τον πρώην σύζυγό της, λαμβάνει θεραπεία.

«Λαμβάνει θεραπεία με χάπια ωστόσο κάποιες φορές ξεχνά ή δεν θέλει να τα πάρει με αποτέλεσμα να έρχεται σε αυτήν την κατάσταση. Όταν λαμβάνει κανονικά τη θεραπεία της είναι μία πολύ σωστή μητέρα με πολύ καλά στοιχεία», επεσήμανε σχετικά ο πρώην σύζυγος της 44χρονης λέγοντας παράλληλα πως ανάλογο περιστατικό έχει γίνει και στο παρελθόν.




Ειδήσεις σήμερα: 

The Bachelor - Μαγδαληνή: «Οι γονείς μου κρίθηκαν ακατάλληλοι να μας μεγαλώσουν»

Η Ρωσία πάγωσε τους λογαριασμούς του Ναβάλνι και κατέσχεσε το διαμέρισμά του

Takis: Ανακαλύψτε στο διαδίκτυο τον μαγικό κόσμο του κορυφαίου γλύπτη
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης