Με κεντρικό σύνθημα «η μάσκα δεν είναι η μόνη προστασία, δώστε λεφτά για την Παιδεία» η συντονιστική επιτροπή μαθητών Αθήνας, βγήκε στους δρόμους.
Σύμφωνα με επίσημη ενημέρωση από την Τροχαία, κλειστές είναι αυτή την ώρα: Πανεπιστημίου, Σταδίου, Φιλελλήνων, Αμαλίας.
Μποτιλιάρισμα καταγράφεται στους δρόμους περιμετρικά του κέντρου.
Κίνηση συνεχίζει να καταγράφεται και στους δρόμους περιμετρικά του λιμανιού του Πειραιά. Νωρίς το πρωί της Πέμπτης, λεωφορείο προσέκρουσε επάνω σε κολόνα.
Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ηλικιωμένων, την 1 Οκτωβρίου, αξίζει να δώσουμε μεγαλύτερη προσοχή σε ένα πρόβλημα που συχνά περνά απαρατήρητο: τη δυσθρεψία και τα σημάδια που μπορεί να εμφανιστούν πριν ακόμη γίνει αντιληπτή.
Μεγαλώνοντας, συνηθίζουμε να μετράμε τις επιτυχίες. Τον πρώτο καλό βαθμό. Το πρώτο μετάλλιο. Το πρώτο γκολ. Την πρώτη φορά που ένα παιδί κάνει ποδήλατο χωρίς βοηθητικές ρόδες.
Με απινιδωτές σε εμβληματικά κτήρια, όπως το ΜΙΝΙΟΝ και ο Πύργος Πειραιά, και εκπαίδευση εργαζομένων στην ΚΑΡΠΑ, η DIMAND επενδύει στην πρόληψη και την ετοιμότητα απέναντι σε ένα επείγον περιστατικό.