Θρήνος στην Ημαθία: Ποιος ήταν ο 32χρονος που σκοτώθηκε ακαριαία σε τροχαίο
O άτυχος Γιαννης για άγνωστο λόγο, έχασε τον έλεγχο του οχήματος και χτύπησε στο κράσπεδο με αποτέλεσμα το αυτοκίνητο του να αναποδογυρίσει και να χάσει ακαριαία τη ζωή του
«Είμαι ξύπνιος από τις τρεις το βράδυ, δεν μπορώ να πιστέψω πως έφυγε ο Γιάννης», δήλωσε στο protothema.gr φίλος του αδικοχαμένου νεαρού, ο οποίος έσβησε στην άσφαλτο σε επαρχιακή οδό του νομού Ημαθίας και συγκεκριμένα στον δρόμο από Λουτρό προς Επισκοπή.
Η οικογένειά του, οι συγγενείς και οι φίλοι του δεν μπορούν αν συνειδητοποιήσουν πως «έσβησε» τόσο γρήγορα και τόσο άδικα ο δικός τους άνθρωπος.
Ο 32χρονος Γιάννης (αριστερά)
Σύμφωνα με πληροφορίες όλα έγιναν τα ξημερώματα. Ο άτυχος Γιαννης άγνωστο πως έχασε τον έλεγχο του οχήματος και χτύπησε στο κράσπεδο με αποτέλεσμα το αυτοκίνητο του να αναποδογυρίσει και να χάσει ακαριαία τη ζωή του μέσα σε ελάχιστα δευτερόλεπτα. Μάταια οι άνδρες της Πυροσβεστικής προσπαθούσαν να τον κρατήσουν στη ζωή.
Ο νεαρός άνδρας ήταν ιδιαίτερα αγαπητός στο χωριό του το Λουτρό Ημαθίας, με τους κατοίκους να λένε στο protothema.gr πως: «ο Γιαννης ξεχώριζε στο χωριό μας. Ήταν ιδιαίτερα ευχάριστος άνθρωπος και όλοι είχαν να πουν τα καλύτερα για αυτόν».
Ο άνδρας απεγκλωβίστηκε από το κλιμάκιο της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Αλεξάνδρειας και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της Βέροιας όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του. Όπως αναφέρουν πηγές από την τροχαία γίνεται έρευνα στο σημείο για να διαπιστωθούν τα αίτια της τραγωδίας. «H τροχαία ψάχνει τον τρόπο που έχασε τη ζωή του ο Γιάννης», προσθέτει φίλος του.
Σήμερα, οι επιχειρήσεις δεν αναζητούν απλώς θεωρητικές γνώσεις, αλλά ανθρώπους που μπορούν να ενταχθούν άμεσα στην παραγωγή, να χειριστούν σύγχρονες τεχνολογίες και να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις ενός περιβάλλοντος που αλλάζει με ιλιγγιώδεις ρυθμούς
Μια επίσκεψη στην Πάρνηθα και στο Regency Casino Mont Parnes μπορεί να αποκτήσει άλλη αξία, καθώς μπορεί να οδηγήσει έξι τυχερούς στο τιμόνι ενός ολοκαίνουργιου SUV αυτοκινήτου και συγκεκριμένα του πολυτελούς Chery Tiggo 4.