Ο Μεσογειακός Κυκλώνας Ιανός μετά από σχεδόν 24 ώρες παραμονής στις δυτικές ακτές της χώρας, άρχισε να κινείται νότια και το πρωί του Σαββάτου 19 Σεπτεμβρίου 2020 το κέντρο του εντοπίζεται νοτιοδυτικά της Πελοποννήσου.
Τη νύχτα που πέρασε πολλές περιοχές της Θεσσαλίας αντιμετώπισαν σοβαρά προβλήματα από τις καταρρακτώδεις βροχές οι οποίες οδήγησαν στην υπερχείλιση χειμάρρων, καταστροφή υποδομών, κτιρίων και γεφυρών και δυστυχώς στον θάνατο δύο συμπολιτών μας, στα Φάρσαλα και την Καρδίτσα.
Τις πρωινές και απογευματινές ώρες του Σαββάτου 19/09 αναμένεται επιδείνωση του καιρού στην Ανατολική Πελοπόννησο με κατά περιόδους έντονες βροχοπτώσεις και πιθανόν καταιγίδες.
Στο Vione Paros, υπό την διαχείρηση της SWOT Hospitality, η φιλοξενία, η γαστρονομία και η θέα στο Αιγαίο συνθέτουν μια πρόταση διαμονής που αποτυπώνει τον σύγχρονο χαρακτήρα του νησιού.
Σήμερα, οι επιχειρήσεις δεν αναζητούν απλώς θεωρητικές γνώσεις, αλλά ανθρώπους που μπορούν να ενταχθούν άμεσα στην παραγωγή, να χειριστούν σύγχρονες τεχνολογίες και να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις ενός περιβάλλοντος που αλλάζει με ιλιγγιώδεις ρυθμούς