Σφοδρή είναι η κακοκαιρίαπου πλήττει τις τελευταίες ώρες την επαρχία Φαρσάλων καθώς τεράστιες ποσότητες νερού έχουν πλημμυρίσει σπίτια, έχουν καταστρέψει δρόμους, καλλιέργειες, εγκλωβίσει οχήματα και προκαλέσει προβλήματα στην ηλεκτροδότηση και τις τηλεπικοινωνίες.
Όπως κατέγραψε το onlarissa.gr, η κυκλοφορία στην επαρχιακή οδό Φαρσάλων – Βόλου διακόπηκε καθώς καταστράφηκε τμήμα του οδοστρώματος. Εκεί ένα αυτοκίνητο έφυγε από το δρόμο και έπεσε μέσα στις λάσπες όπως βλέπετε στην παρακάτω φωτογραφία.
Αντίστοιχα προβλήματα στο οδικό δίκτυο όλης της επαρχίας Φαρσάλων καταγράφονται κατά δεκάδες, με τις αρχές να απευθύνουν έκκληση για περιορισμό των μετακινήσεων.
Ο Ενιπέας πλημμύρισε σε αρκετά σημεία με αποτέλεσμα να έχουν πλημμυρίσει μεγάλες καλλιεργούμενες εκτάσεις προκαλώντας εξίσου σημαντικές ζημιές.
Οριακή είναι η κατάσταση στο χωριό Βασιλί λόγω της μεγάλης ποσότητας νερού που δέχεται από το ποτάμι που πλημμύρισε.
Επί ποδός η Πυροσβεστική υπηρεσία που δέχεται δεκάδες κλήσεις ενώ σε πλήρη εγρήγορση βρίσκονται όλες οι υπηρεσίες του Δήμου Φαρσάλων.
Η JURA, το κορυφαίο brand αυτόματων μηχανών, φέρνει στην Ελλάδα μια νέα προσέγγιση στην εμπειρία του καφέ, βασισμένη στην τεχνολογία αιχμής και την υψηλή τεχνογνωσία.
Σήμερα, οι επιχειρήσεις δεν αναζητούν απλώς θεωρητικές γνώσεις, αλλά ανθρώπους που μπορούν να ενταχθούν άμεσα στην παραγωγή, να χειριστούν σύγχρονες τεχνολογίες και να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις ενός περιβάλλοντος που αλλάζει με ιλιγγιώδεις ρυθμούς
Αυτό το καλοκαίρι, επιλέγουμε λιγότερα αλλά καλύτερα. Και όταν η τεχνολογία συνδυάζει μικρό μέγεθος, κορυφαία απόδοση και έξυπνο σχεδιασμό, γίνεται ο πιο χρήσιμος συνοδοιπόρος σε κάθε απόδραση.