Λάρισα: Συνελήφθησαν μαζί οι φυγόποινοι οργανωτές απόδρασης

Λάρισα: Συνελήφθησαν μαζί οι φυγόποινοι οργανωτές απόδρασης

Παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου που έδωσε εντολή να εγκλειστούν σε διαφορετικά σωφρονιστικά καταστήματα

peripoliko
Μαζί είχαν οργανώσει την απόδραση ενός κρατούμενου, μαζί καταδικάστηκαν γι’ αυτό και άλλα αδικήματα και μαζί είχαν… εξαφανιστεί δυο άνδρες που αναζητούνταν ως φυγόποινοι, αλλά τελικά συνελήφθησαν και πάλι μαζί στην ευρύτερη περιοχή της Λάρισας!

Οι αστυνομικοί της Ο.Π.Κ.Ε. είχαν πληροφορίες για τον χώρο όπου κινούνταν οι δυο καταζητούμενοι και κατάφεραν να τους εντοπίσουν τις πρώτες πρωινές ώρες της Τετάρτης. Σε βάρος και των δυο εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης για αντίσταση και απόδραση κρατουμένου από κοινού με τη μορφή της άμεσης συνέργειας, ενώ ο ένας είχε καταδικαστεί και για διακεκριμένη φθορά και παράνομη οπλοκατοχή.

Οι φυγόποινοι προσήχθησαν στην Ασφάλεια, απ’ όπου παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου που έδωσε εντολή να εγκλειστούν σε διαφορετικά σωφρονιστικά καταστήματα για να εκτίσουν τις ποινές φυλάκισης τριών ετών ο ένας και δυο ετών και έξι μηνών ο άλλος.

Ειδήσεις σήμερα:

Ποιος είναι ο φωτογράφος που φέρεται να επιτέθηκε σεξουαλικά στην Έμιλι Ραταϊκόφσκι;

Στο «κόκκινο» Αθήνα και Πειραιάς λόγω των πολλών κρουσμάτων - Αυξάνεται η πίεση στις Εντατικές

Ποια σχολεία είναι κλειστά λόγω κορωνοϊού - Πώς και πότε θα μπαίνει λουκέτο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης