O «Αγάπη Μόνο» θέλει να γίνει συνοριοφύλακας στη Χίο

O «Αγάπη Μόνο» θέλει να γίνει συνοριοφύλακας στη Χίο

Τι έγραψε στο Facebook - Πέρυσι ο Τάσος Ποτσέπης είχε κοπεί στις ψυχοτεχνικές εξετάσεις και  κρίθηκε ακατάλληλος να ενταχθεί στο σώμα της Ελληνικής Αστυνομίας

potsepis1
Με τη στολή του συνοριοφύλακα φωτογραφήθηκε ο Τάσος Ποτσέπης, γνωστός και ως «Αγάπη Μόνο» από τις τηλεοπτικές του εμφανίσεις.

Να σημειωθεί πως πέρυσι ο ψυχίατρος έκοψε από την Αστυνομία τον «αγάπη μόνο» που είχε κάνει τα χαρτιά του για ειδικός φρουρός στο σώμα της ΕΛΑΣ.

Ο Τάσος Ποτσέπης είχε κριθεί από την υγειονομική Επιτροπή της ΕΛΑΣ ακατάλληλος για να ενταχθεί στο σώμα της Ελληνικής Αστυνομίας ως Ειδικός Φρουρός αφού κόπηκε στην ψυχοτεχνικά τεστ.


Ωστόσο το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας δημοσίευσε στην ιστοσελίδα της στις 10 Σεπτεμβρίου 2020 τη λίστα με τους “πίνακες πληρούντων και μη τα προσόντα και τις προϋποθέσεις για πρόσληψη ως Συνοριακοί Φύλακες Ορισμένου Χρόνου σε Περιφερειακές Ενότητες και Νήσους των Περιφερειών Βορείου και Νοτίου Αιγαίου“. Πρόκειται για τους πίνακες στους οποίους γίνεται γνωστή η μοριοδότηση όσων κατέθεσαν αιτήσεις για τις θέσεις των συνοριακών φυλάκων. Ο κ. Ποτσέπης εντοπίζεται στην κατηγορία αυτών που πληρούν τις τυπικές προϋποθέσεις για την επόμενη φάση του διαγωνισμού πρόσληψης στον “πίνακα ικανών Χίου”.

Σύμφωνα με την προκήρυξη για τις εν λόγω θέσεις (ΑΔΑ: ΨΕΗ446ΜΤΛΒ-ΕΥΞ), μετά την ανάρτηση των πινάκων, ακολουθεί η διαδικασία της υποβολής ενστάσεων, η οποία διαρκεί 10 ημέρες αρχής γενομένης από την ημερομηνία ανάρτησή τους.

Στην επόμενη φάση της διαδικασίας (σελίδα 21 της προκήρυξης) όσοι περιλαμβάνονται στους κυρωμένους πίνακες καλούνται να πραγματοποιήσουν υγειονομικές εξετάσεις και ψυχοτεχνικές και αθλητικές δοκιμασίες στις αντίστοιχες Επιτροπές με σκοπό να εξακριβωθεί η σωματική, ψυχική και διανοητική καταλληλότητα των υποψηφίων για τις θέσεις. Όπως διαβάζουμε στην προκήρυξη (σελίδα 25): “Με βάση τα αποτελέσματα των ανωτέρω εξετάσεων, οι αρμόδιες Επιτροπές αποφαίνονται με απλή πλειοψηφία για την ικανότητα ή όχι των υποψηφίων, χωρίς να τους βαθμολογούν και συντάσσουν Πίνακες Ικανών και Μη
Κλείσιμο
Ικανών προς πρόσληψη.“

Σύμφωνα με το Γραφείο Τύπου του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας, όσοι αναγράφονται στους πίνακες δε σημαίνει ότι θα προσληφθούν και ως Συνοριακοί Φύλακες.

Συμπερασματικά, ο κ. Ποτσέπης βρίσκεται στον πίνακα με τους υποψήφιους που πληρούν τις τυπικές προϋποθέσεις και έχουν περάσει στην επόμενη φάση του διαγωνισμού. Ο κ. Ποτσέπης ΔΕΝ έχει προσληφθεί αλλά θα κληθεί να πάρει μέρος στις ψυχοτεχνικές και αθλητικές δοκιμασίες. Η στολή η οποία φορά ο κ. Ποτσέπης στην ανάρτησή του δεν έχει σχέση με καμία από τις στολές της ΕΛΑΣ. Ακολουθεί η ανάρτησή του:




ΠΟΤΣΕΠΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΣΥΝΟΡΙΟΦΥΛΑΚΑΣ ΕΛ.ΑΣ Ν.ΧΙΟΣ ☦🇬🇷 ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΧΑΡΟΥΜΕΝΟΣ & ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΜΕΝΟΣ Π ΕΧΩ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΝΑ ΥΠΗΡΕΤΩ...

Δημοσιεύτηκε από Τάσος Ποτσέπης στις Κυριακή, 13 Σεπτεμβρίου 2020

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης