Παραλίγο να θρηνήσουμε θύματα πριν λίγα λεπτά στο κέντρο του Πειραιά αφού κατέρρευσε ξαφνικά η πρόσοψη του Πανεπιστημίου Πειραιά επί της οδού Ανδρούτσου 150.
Τη στιγμή εκείνη διερχόταν ΙΧ στο οποίο επέβαινε οικογένεια με μικρά παιδιά. Ευτυχώς δεν περνούσε κάποιος πεζός από τη μεριά του κτιρίου κι έτσι αποφεύχθηκαν τα χειρότερα.
Όπως θα δείτε στις εικόνες που δημοσιεύει το Piraeus Press, πλήθος κόσμου έσπευσε στο σημείο ενώ άμεσα έφτασε περιπολικό της ΕΛΑΣ για να αποκλείσει το δρόμο.
Η κατάψυξη ωαρίων αποτελεί μία από τις σημαντικότερες εξελίξεις της σύγχρονης αναπαραγωγικής ιατρικής, προσφέροντας στις γυναίκες τη δυνατότητα να διατηρήσουν τη γονιμότητά τους και να σχεδιάσουν το μέλλον τους με μεγαλύτερη ελευθερία και αυτονομία.