Εξαφάνιση 14χρονης στην Ξάνθη: «Ζητούμε τη βοήθεια του κόσμου για να τη βρούμε» λέει η μητέρα της

Εξαφάνιση 14χρονης στην Ξάνθη: «Ζητούμε τη βοήθεια του κόσμου για να τη βρούμε» λέει η μητέρα της

Οι γονείς του κοριτσιού κατέθεσαν μηνυτήρια αναφορά στην αστυνομία εναντίον άνδρα, με τον οποίον υποψιάζονται ότι βρίσκεται η 14χρονη

koritsi_xanthi
Άγνοια για την εξαφάνιση της μικρής Ραφαηλίας στην Ξάνθη δηλώνει αποκλειστικά στο protothema.gr η μητέρα της.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι γονείς του κοριτσιού κατέθεσαν μηνυτήρια αναφορά στην αστυνομία εναντίον άνδρα – με τον οποίον υποψιάζονται ότι βρίσκεται η 14χρονη – και ακολούθησε συμπληρωματική κατάθεση με επιπλέον στοιχεία που είχαν στη διάθεσή τους.

Η 14χρονη Ραφαηλία Ε. εξαφανίστηκε από το σπίτι της στην περιοχή της Ξάνθης και την περασμένη εβδομάδα φαίνεται πως έδωσε σημεία ζωής, μέσω τηλεφωνικής επικοινωνίας, κατά την οποία δήλωσε ότι είναι καλά. Όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά για τις αρχές. «Όποιος έχει κάποια πληροφορία για το παιδί μας να τηλεφωνήσει στην Αστυνομία ή στο Χαμόγελο του Παιδιού», μας λέει η μητέρα του παιδιού.

«Δυστυχώς, από τις 24 Αυγούστου η οικογένεια της Ραφαηλίας ζει με την αγωνία του πού βρίσκεται το παιδί της και σε τι κατάσταση. Το κακό είναι, δυστυχώς, ότι ο νομοθέτης θέτει ως ηλικιακό όριο τα 14 έτη, τα οποία η Ραφαηλία έχει συμπληρώσει. Σε αυτή την περίπτωση, το οποιοδήποτε αδίκημα κριθεί ότι έχει διαπραχθεί είναι πλημμεληματικού χαρακτήρα και αντιμετωπίζεται ελαφρύτερα από το Νόμο. Ευχαριστούμε τις Αρχές για τη συνδρομή τους και φυσικά, το Χαμόγελο του Παιδιού. Κάνουμε έκκληση στον κόσμο, αν γνωρίζει κάτι να τηλεφωνήσει στις Αρχές ή στο Χαμόγελο του Παιδιού», μας είπε χαρακτηριστικά η δικηγόρος της οικογένειας κ. Μαρίνα Παυλίδου.

Ειδήσεις σήμερα: 

Κοντά στο «φράγμα» των 300 οι νοσηλευόμενοι με Covid-19 στα νοσοκομεία αναφοράς

Covid-19: Διαφορετικά τα συμπτώματα στα παιδιά - Ποια είναι τα 3 πιο συνηθισμένα

Πρόεδρος ΔΟΕ (ΘΕΜΑ 104,6): Ζητάμε θωράκιση από τους αρνητές της μάσκας, να μην τρέχουμε στα αυτόφωρα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης