Διακινούσαν ηρωίνη σε Κοζάνη και Άργος

Διακινούσαν ηρωίνη σε Κοζάνη και Άργος

Οι δράστες συνελήφθησαν 

astynomia_peripoliko
Αργά το βράδυ της Κυριακής ακινητοποιήθηκε από αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε. ένας 38χρονος Έλληνας που κινούνταν ύποπτα σε μια περιοχή της Κοζάνης και υποβλήθηκε σε σωματικό έλεγχο, από τον οποίο διαπιστώθηκε ότι διακινούσε ναρκωτικά και αναζητούσε αγοραστές.

Στις τσέπες του υπόπτου, βρέθηκαν συσκευασίες οι οποίες περιείχαν συνολικά 11 γραμμάρια ηρωίνης και κατασχέθηκαν. Ο δράστης συνελήφθη και προσήχθη στην Ασφάλεια όπου, μετά το πέρας της προανάκρισης, σχηματίστηκε σε βάρος του δικογραφία για διακίνηση ναρκωτικών και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Κοζάνης.

Αιφνιδιαστική έρευνα στην κατοικία μιας 36χρονης Ελληνίδας στο Άργος έκαναν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας, μετά από πληροφορίες ότι διακινούσε ποσότητες ναρκωτικών στην Αργολίδα. Στο σπίτι βρέθηκαν ηρωίνη βάρους 14,5 γραμμαρίων, μικροποσότητα άγνωστης σκόνης η χημική σύσταση της οποίας εξετάζεται, μια ζυγαριά ακριβείας και αντικείμενα για την χρήση και την συσκευασία ναρκωτικών. Έτσι, συνελήφθη και παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ναυπλίου κατηγορούμενη για κατοχή ναρκωτικών με σκοπό την διακίνηση.

Ειδήσεις σήμερα: 

Κοντά στο «φράγμα» των 300 οι νοσηλευόμενοι με Covid-19 στα νοσοκομεία αναφοράς

Covid-19: Διαφορετικά τα συμπτώματα στα παιδιά - Ποια είναι τα 3 πιο συνηθισμένα

Πρόεδρος ΔΟΕ (ΘΕΜΑ 104,6): Ζητάμε θωράκιση από τους αρνητές της μάσκας, να μην τρέχουμε στα αυτόφωρα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης