Σε ένα αυτοσχέδιο καταυλισμό, έχει μετατραπεί για ακόμη μια φορά η πλατεία Βικτωρίας.
Εδώ και τρεις ημέρες στην πλατεία Βικτωρίας, κοιμούνται αρκετοί πρόσφυγες, οι οποίοι έχουν πάρει άσυλο από την ελληνική πολιτεία και έχουν υποχρεωτικά αποχωρήσει από τις δομές.
Άνθρωποι κάθε ηλικίας, από βρέφη μέχρι ηλικιωμένοι, κοιμούνται στοιβαγμένοι πάνω στην πλατεία.
Οι περισσότεροι από αυτούς, επιχειρούν να φύγουν στο εξωτερικό, όμως τόσο ο κορωνοϊός, όσο και η γραφειοκρατία δεν τους το επιτρέπουν, με αποτέλεσμα να μην έχουν που να πάνε.
Δείτε βίντεο: Προσφυγικό: Αυτοσχέδιος καταυλισμός ξανά η πλατεία Βικτωρίας
Καθηλωτικές εμπειρίες σε έναν εμβληματικό προορισμό που φέρνουν τους ανθρώπους πιο κοντά και επαναπροσδιορίζουν τον τρόπο με τον οποίο βιώνουν την ψυχαγωγία και την απόλαυση, έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν τα μέλη της κοινότητας του Ploom*.
Σήμερα, οι επιχειρήσεις δεν αναζητούν απλώς θεωρητικές γνώσεις, αλλά ανθρώπους που μπορούν να ενταχθούν άμεσα στην παραγωγή, να χειριστούν σύγχρονες τεχνολογίες και να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις ενός περιβάλλοντος που αλλάζει με ιλιγγιώδεις ρυθμούς