Σε ένα αυτοσχέδιο καταυλισμό, έχει μετατραπεί για ακόμη μια φορά η πλατεία Βικτωρίας.
Εδώ και τρεις ημέρες στην πλατεία Βικτωρίας, κοιμούνται αρκετοί πρόσφυγες, οι οποίοι έχουν πάρει άσυλο από την ελληνική πολιτεία και έχουν υποχρεωτικά αποχωρήσει από τις δομές.
Άνθρωποι κάθε ηλικίας, από βρέφη μέχρι ηλικιωμένοι, κοιμούνται στοιβαγμένοι πάνω στην πλατεία.
Οι περισσότεροι από αυτούς, επιχειρούν να φύγουν στο εξωτερικό, όμως τόσο ο κορωνοϊός, όσο και η γραφειοκρατία δεν τους το επιτρέπουν, με αποτέλεσμα να μην έχουν που να πάνε.
Δείτε βίντεο: Προσφυγικό: Αυτοσχέδιος καταυλισμός ξανά η πλατεία Βικτωρίας
Χιλιάδες φίλαθλοι θα έχουν την ευκαιρία να δουν το μονοθέσιο που κατέκτησε το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κατασκευαστών της Formula 1 το 2025 και τη θρυλική McLaren MP4/6 του Ayrton Senna να «βρυχώνται» σε μια ειδικά διαμορφωμένη πίστα στο ΟΑΚΑ.
Οι μεγαλύτερες αλλαγές στην ιστορία σπάνια ανακοινώνουν την άφιξή τους. Δεν ξεκινούν με μια ανακάλυψη ούτε με μια εφεύρεση. Ξεκινούν τη στιγμή που μια ιδέα, τόσο βαθιά ριζωμένη που μοιάζει αυτονόητη, παύει ξαφνικά να ισχύει. Μία από αυτές τις ιδέες ήταν ότι υπάρχει ένας σωστός τρόπος να τρώμε.