Σε ένα αυτοσχέδιο καταυλισμό, έχει μετατραπεί για ακόμη μια φορά η πλατεία Βικτωρίας.
Εδώ και τρεις ημέρες στην πλατεία Βικτωρίας, κοιμούνται αρκετοί πρόσφυγες, οι οποίοι έχουν πάρει άσυλο από την ελληνική πολιτεία και έχουν υποχρεωτικά αποχωρήσει από τις δομές.
Άνθρωποι κάθε ηλικίας, από βρέφη μέχρι ηλικιωμένοι, κοιμούνται στοιβαγμένοι πάνω στην πλατεία.
Οι περισσότεροι από αυτούς, επιχειρούν να φύγουν στο εξωτερικό, όμως τόσο ο κορωνοϊός, όσο και η γραφειοκρατία δεν τους το επιτρέπουν, με αποτέλεσμα να μην έχουν που να πάνε.
Δείτε βίντεο: Προσφυγικό: Αυτοσχέδιος καταυλισμός ξανά η πλατεία Βικτωρίας
Ανεξήγητη απώλεια βάρους, εξάντληση, μειωμένη όρεξη ή δυσκολία στην κίνηση αποτελούν κάποια από τα «σημάδια» της δυσθρεψίας που συνήθως περνάνε απαρατήρητα
Η επένδυση στον σύγχρονο χώρο εργασίας ξεκινά με μια απόφαση: να αντιμετωπιστεί το εργασιακό περιβάλλον ως αυτό που πραγματικά είναι, ένα κρίσιμο κομμάτι της στρατηγικής της επιχείρησης. Η ΔΡΟΜΕΑΣ προσφέρει ακριβώς αυτό.