Γρεβενά: «Μαϊμού» υπάλληλος της ΔΕΗ άρπαξε 1.500 ευρώ από γριούλα

Γρεβενά: «Μαϊμού» υπάλληλος της ΔΕΗ άρπαξε 1.500 ευρώ από γριούλα

Πριν από λίγο καιρό είχαν κλέψει με τον ίδιο τρόπο 3.175 από μια ηλικιωμένη σε άλλο χωριό

peripoliko_faros5
Για δεύτερη φορά μέσα σε λίγους μήνες, χτύπησε ένας άγνωστος που προσποιείται τον υπάλληλο της ΔΕΗ και μπαίνει στα σπίτια μοναχικών ηλικιωμένων γυναικών στα χωριά των Γρεβενών, με το πρόσχημα ότι υπάρχει βραχυκύκλωμα στον πίνακα παροχής ρεύματος με άμεσο κίνδυνο πυρκαγιάς.

Στόχος του δράστη ήταν, αυτή τη φορά, μια γριούλα στην κοινότητα Καρπερό των Γρεβενών, την οποία έπεισε να βγάλει από το σπίτι όσα χρήματα είχε, δήθεν για να μην καούν αν έπιανε φωτιά. Η ηλικιωμένη τον πίστεψε και έβγαλε 1.500 ευρώ, τα οποία ο «μαϊμού» υπάλληλος της ΔΕΗ άρπαξε και έγινε... λαγός! Η Ασφάλεια ερευνά το περιστατικό, που ήταν το δεύτερο στην περιοχή των Γρεβενών, καθώς πριν από λίγο καιρό είχαν κλέψει με τον ίδιο τρόπο 3.175 από μια ηλικιωμένη σε άλλο χωριό.

Συλλήψεις για κλοπές σε Έδεσσα και Καλαμάτα

Με τη μέθοδο της... αγκαλιάς ξάφρισε ένα χρυσό κόσμημα αξίας 600 ευρώ από έναν ανυποψίαστο ηλικιωμένο ένα ζευγάρι Ελλήνων, την περασμένη Παρασκευή σε περιοχή της Έδεσσας. Όμως, οι δράστες ταυτοποιήθηκαν στο πλαίσιο της έρευνας από αστυνομικούς της Ασφάλειας Έδεσσας, οι οποίοι συνέλαβαν το Σάββατο στη Βέροια τον άνδρα και σχημάτισαν δικογραφία σε βάρος της συνεργού του που αναζητείται.

Σε τοπική κοινότητα του Δήμου Καλαμάτας, συνελήφθη το Σάββατο από αστυνομικούς της Ασφάλειας ένας 42χρονος Έλληνας, ο οποίος το πρωί της Παρασκευής είχε «βουτήξει» από την τσάντα μιας γυναίκας το πορτοφόλι της που περιείχε χρήματα και προσωπικά έγγραφα, ορισμένα από τα οποία βρέθηκαν και αποδόθηκαν στην δικαιούχο.

Ειδήσεις σήμερα:

US Open: Νοκ άουτ με αποβολή ο Τζόκοβιτς - «Ξάπλωσε» επόπτρια με το μπαλάκι (βίντεο)

«Έφυγε» στα 82 του ο διάσημος Τσέχος σκηνοθέτης Γίρι Μένζελ

Σε καραντίνα 3 αστυνομικοί του «Ελ. Βενιζέλος» - Ήρθαν σε επαφή με αλλοδαπό θετικό στον κορων
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης