Βόλος: Πήγε με κροτίδες σε φιλικό αγώνα και έσπασε περιπολικό!

Βόλος: Πήγε με κροτίδες σε φιλικό αγώνα και έσπασε περιπολικό!

Ο δράστης παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Βόλου

peripoliko_faros5
Περιπετειώδης ήταν η σύλληψη ενός νεαρού αλλοδαπού χούλιγκαν, ο οποίος εντοπίστηκε από αστυνομικούς του τμήματος Αλμυρού Βόλου φορτωμένος με κροτίδες, τις οποίες σκόπευε να πετάξει την ώρα που βρισκόταν σε εξέλιξη φιλικός ποδοσφαιρικός αγώνας στο στάδιο «Αθανάσιος Ραγάζος», το απόγευμα της Τετάρτης.

Ο αγώνας μεταξύ της Νίκης Βόλου και της Λάρισας είχε ήδη αρχίσει, όταν μια ομάδα οπαδών της πρώτης άρχισε να γράφει... συνθήματα στους τοίχους του γηπέδου. Μόλις αντιλήφθηκαν τους αστυνομικούς, τράπηκαν σε φυγή και εξαφανίστηκαν, ενώ ο 21χρονος αλλοδαπός που προσπαθούσε να μπει στις κερκίδες παρά την απαγόρευση λόγω των μέτρων κατά του κορωνοϊού, προσπάθησε να διαφύγει πηδώντας στο... καπό ενός περιπολικού και σπάζοντας το παρμπρίζ!

Τελικά, ακινητοποιήθηκε και συνελήφθη ενώ στο τσαντάκι που είχε μαζί του οι αστυνομικοί βρήκαν κρυμμένες επτά κροτίδες και ένα ναυτικό πυρσό, τα οποία κατασχέθηκαν. Σε βάρος του 21χρονου σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση των νόμων περί αθλητικής βίας και περί ειδών πυροτεχνίας, καθώς και για απείθεια και παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Βόλου.

Ειδήσεις σήμερα: 

Στους 279 οι νεκροί από κορωνοϊό - Πέθανε 75χρονος στη Λάρισα

Time: Γιατί ο κόσμος θα πρέπει να ανησυχεί από τον έρωτα του Ερντογάν με την Οθωμανική αυτοκρατορία

Έξαλλη η Daily Mail για το βίντεο από πάρτι μεθυσμένων Βρετανών σε πλοίο στη Ζάκυνθο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης