Κατέληξε από κορωνοϊό 81χρονος, αργά το απόγευμα της Τετάρτης, ο οποίος νοσηλευόταν στο ΑΧΕΠΑ και είχε μεταφερθεί στο νοσοκομείο από το γηροκομείο «Αγία Κυριακή», με υποκείμενα καρδιολογικά προβλήματα. Ο θάνατος του ηλικιωμένου ανεβάζει τον συνολικό αριθμό των νεκρών στη χώρα μας στους 275.
Την ίδια στιγμή, οι νεκροί από το συγκεκριμένο γηροκομείο της Θεσσαλονίκης φτάνουν τους 22.
Ο ΕΟΔΥ ανακοίνωσε, την Τετάρτη, 233 νέα κρούσματα, εκ των οποίων τα 20 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας.
Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων είναι 10.757, εκ των οποίων το 55.6% άνδρες.
Τους 38 φτάνουν οι ασθενείς που νοσηλεύονται διασωληνωμένοι. Η διάμεση ηλικία τους είναι 68 ετών. 10 (26.3%) είναι γυναίκες και οι υπόλοιποι άνδρες. To 94.7%, των διασωληνωμένων, έχει υποκείμενο νόσημα ή είναι ηλικιωμένοι 70 ετών και άνω. 154 ασθενείς έχουν εξέλθει από τις ΜΕΘ.
Όταν τίποτα δεν σε σταματά, προχωράς μπροστά, με ταχύτητα και δυναμισμό. Δημιουργείς, επικοινωνείς, διασκεδάζεις, ανακαλύπτεις, χωρίς να χάνεις στιγμή. Το Nova 5G και το πρόγραμμα Unlimited All είναι εδώ για να σε πάει πιο μακριά.
Οι διακοπές πλησιάζουν, τα σχέδια για αποδράσεις παίρνουν μπρος και η καλοκαιρινή διάθεση έχει ήδη ανέβει. Όμως για να απολαύσεις κάθε χιλιόμετρο με το Volkswagen σου, ξέγνοιαστα και με απόλυτη σιγουριά, υπάρχει κάτι που δεν πρέπει να ξεχάσεις: τον τεχνικό έλεγχο.