Ηράκλειο: Κλεμμένο κοπάδι βρέθηκε σε ποιμνιοστάσιο κτηνοτρόφου

Ηράκλειο: Κλεμμένο κοπάδι βρέθηκε σε ποιμνιοστάσιο κτηνοτρόφου

Ερευνάται το ενδεχόμενο οι δράστες να είναι μέλη σπείρας που έχει διαπράξει και άλλες κλοπές ζώων από ποιμνιοστάσια στην ευρύτερη περιοχή

Έσφαξαν και δεύτερο κοπάδι σε μαντρί στο Ηράκλειο!
Σε χρόνο- ρεκόρ κατάφεραν οι αστυνομικοί του τμήματος Μίνωα Πεδιάδος Ηρακλείου να εξιχνιάσουν τη μεγάλη ζωοκλοπή που έγινε τα ξημερώματα του Σαββάτου από ένα ποιμνιοστάσιο στην περιοχή Δεμάτι του ομώνυμου Δήμου και να συλλάβουν τον κτηνοτρόφο στο μαντρί του οποίου κατέληξαν τα 83 κλεμμένα αιγοπρόβατα!

Η άμεση κινητοποίηση με την συμμετοχή ανδρών του Τ.Α.Ε. οδήγησε στα ίχνη του κοπαδιού, το οποίο εντοπίστηκε στην κτηνοτροφική μονάδα ενός 47χρονου Έλληνα κοντά στον οικισμό Πουλιές του Ηρακλείου. Ο ιδιοκτήτης του ποιμνιοστασίου συνελήφθη στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου, ο οποίος τον παρέπεμψε να απολογηθεί στον ανακριτή.

Η διερεύνηση της υπόθεσης αποκάλυψε ότι στην ζωοκλοπή εμπλέκονται και αλλά τρία άτομα, τα στοιχεία των οποίων είναι γνωστά στους αστυνομικούς που τους αναζητούν. Η προανάκριση βρίσκεται σε εξέλιξη, καθώς ερευνάται το ενδεχόμενο οι δράστες να είναι μέλη σπείρας που έχει διαπράξει και άλλες κλοπές ζώων από ποιμνιοστάσια στην ευρύτερη περιοχή.

Ειδήσεις σήμερα: 

Στους 19 οι νεκροί στο γηροκομείο στο Ασβεστοχώρι – Κατέληξε 79χρονος

Τι ακριβώς συνέβη στις Μυκήνες - Φθορές αλλά όχι καταστροφή το πρώτο συμπέρασμα

Πόσο πιθανό είναι να χάσει ο Τραμπ τις εκλογές;
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης