ΓΓ Πολιτικής Προστασίας: Τα περιοριστικά μέτρα για το γηροκομείο στο Μοσχάτο

ΓΓ Πολιτικής Προστασίας: Τα περιοριστικά μέτρα για το γηροκομείο στο Μοσχάτο

Πώς θα γίνεται η τροφοδοσία και η παροχή ειδών πρώτης ανάγκης στη μονάδα - Απαγορεύεται η είσοδος και έςξοδος ηλικιωμένων - Μέχρι πότε ισχύουν τα μέτρα

krousma_girokomeio
Τη λήψη περιοριστικών μέτρων, στη μονάδα φροντίδας ηλικιωμένων «Η Μεγαλόχαρη», που εδρεύει στη διεύθυνση Χρυσοστόμου Σμύρνης 120 στο Δήμο Μοσχάτου-Ταύρου Αττικής, για επιτακτικούς λόγους αντιμετώπισης σοβαρού κινδύνου δημόσιας υγείας και ειδικότερα για τον περιορισμό της διασποράς και των επιπτώσεων της νόσου COVID-19, αποφάσισε η η ΓΓ Πολιτικής Προστασίας, μετά τον εντοπισμό κρούσματος σε νοσηλεύτρια.

Τα μέτρα είναι τα εξής:

- Αναστέλλεται η δυνατότητα εισόδου και εξόδου στο ανωτέρω μονάδας φροντίδας ηλικιωμένων, εξαιρουμένου του προσωπικού της μονάδας.
- Η τροφοδοσία και η παροχή ειδών πρώτης ανάγκης (τρόφιμα, φάρμακα κ.α.), στην ανωτέρω μονάδα φροντίδας ηλικιωμένων θα γίνεται από τους προμηθευτές, χωρίς δυνατότητα εισόδου τους σε αυτό, τηρώντας όλα τα απαραίτητα μέτρα υγιεινής.
- Η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής (Γ.Α.Δ.Α.) θα αναλάβει την επιτήρηση και ανάληψη κάθε αναγκαίας ενέργειας για τη διασφάλιση της εφαρμογής της παρούσας στην ανωτέρω μονάδα φροντίδας ηλικιωμένων.

Τα παραπάνω περιοριστικά μέτρα ισχύουν από 31-08-2020 και ώρα 18.00 και έως την έκδοση των αποτελεσμάτων των εργαστηριακών εξετάσεων κορωνοϊού που πραγματοποιήθηκαν στους φιλοξενούμενους και στο προσωπικό της μονάδας.

Ειδήσεις σήμερα: 

Με το βλέμμα στον αριθμό των κρουσμάτων οι ειδικοί - Ποια νέα μέτρα είναι στο τραπέζι

Τραγωδία στην Κέρκυρα: Ταχύπλοο σκάφος χτύπησε και σκότωσε γυναίκα

Πρόεδρος εργαζομένων «Ευαγγελισμού»: Για τη διασπορά του κορωνοϊού φταίνε τα πλουσιόπαιδα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης