Επίθεση με βιτριόλι: Βρέθηκαν ίχνη από καυστικό υγρό στην καμπαρντίνα της 35χρονης

Επίθεση με βιτριόλι: Βρέθηκαν ίχνη από καυστικό υγρό στην καμπαρντίνα της 35χρονης

Η καμπαρντίνα, έπειτα από έρευνα, είχε εντοπιστεί -μαζί με άλλα αντικείμενα- στο διαμέρισμά της 35χρονης που κατηγορείται για την επίθεση

5095318
Εξελίξεις στην υπόθεση της επίθεσης με βιτριόλι σε βάρος της 34χρονης Ιωάννας στην Καλλιθέα, στις 20 Μαϊου, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες βρέθηκαν ίχνη από καυστικό υγρό στην καμπαρντίνα που φορούσε η κατηγορούμενη.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ που παρουσιάστηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του OPEN, οι αστυνομικοί κατάφεραν να εντοπίσουν ίχνη από βιτριόλι στην καμπαρντίνα της 35χρονης.

Υπενθυμίζεται ότι σε βίντεο από κάμερες ασφαλείας από την ημέρα της επίθεσης με το βιτριόλι καταγράφηκε μία γυναίκα να φορά καμπαρντίνα και περούκα.

Η καμπαρντίνα, έπειτα από έρευνα, είχε εντοπιστεί -μαζί με άλλα αντικείμενα- στο διαμέρισμά της 35χρονης που κατηγορείται για την επίθεση, και είχε σταλεί για εξέταση.

Τα αποτελέσματα δόθηκαν στο αρμόδιο τμήμα της ΕΛΑΣ πριν δύο ημέρες, φανερώνοντας ίχνη από το καυστικό υγρό πάνω στη συγκεκριμένη καμπαρντίνα.

Κλείσιμο
Το θύμα της επίθεσης, η 34χρονη Ιωάννα βγήκε πρόσφατα από το Θριάσιο νοσοκομείο όπου νοσηλευόταν εδώ και 2,5 περίπου μήνες.

Ειδήσεις σήμερα: 

Η «σιωπηλή» διασπορά του κορωνοϊού από τους νέους - «Κλειδί» η επιστροφή των εκδρομέων

Κρήτη: Θετικοί στον κορωνοϊό έγκυος γυναίκα με το δύο ετών παιδί της

Θράκη: Δεκάδες νεκρά ψάρια στον ποταμό Κομψάτο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης