Σε ένδειξη διαμαρτυρίας πλήθος εργαζομένων του κλάδου της εστίασης πραγματοποίησαν συγκέντρωση στο κέντρο της Αθήνας για τα νέα μέτρα που έλαβε η κυβέρνηση, αναφορικά με τα νυχτερινά κέντρα, σε μια προσπάθεια να τεθεί υπό έλεγχο η διασπορά του κορωνοϊού.
Η συγκέντρωση έξω από τη Βουλή έγινε ύστερα από διαδικτυακό κάλεσμα, ενώ αρχικά οι διαμαρτυρόμενοι, που ήταν 500 περίπου, βρέθηκαν στην πλατεία Συντάγματος και στη συνέχεια στη λεωφόρο Αμαλίας, η οποία και έκλεισε.
Οι συγκεντρωμένοι μίλησαν για ένα άδικο μέτρο που θα αυξήσει την ανεργία, ενώ επιχειρηματίες που συμμετείχαν στην κινητοποίηση τόνισαν ότι τηρούν τα μέτρα και πως θα πληγούν σε μεγάλο βαθμό από το κλείσιμο των κέντρων τα μεσάνυχτα.
Κλείσιμο
Ανάμεσα στους συμμετέχοντες στη συγκέντρωση και η χορεύτρια Αναστασία Γιούσεφ, ο Γιάννης Βασιλείου, όπως καιη ηθοποιός Τραϊάνα Ανανία.
Μια διαφορετική Ημέρα Υιοθεσίας και Ενημέρωσης για την Υπεύθυνη Κηδεμονία Ζώων Συντροφιάς (και ειδικά εκείνων που έχουν διασωθεί από τις καλοκαιρινές πυρκαγιές) πραγματοποιείται το Σάββατο 3 Οκτωβρίου, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ζώων.
Μεγαλώνοντας, συνηθίζουμε να μετράμε τις επιτυχίες. Τον πρώτο καλό βαθμό. Το πρώτο μετάλλιο. Το πρώτο γκολ. Την πρώτη φορά που ένα παιδί κάνει ποδήλατο χωρίς βοηθητικές ρόδες.