Κορωνοϊός: Συναγερμός για κρούσμα στο κέντρο Άμεσης Δράσης της ΓΑΔΑ

Κορωνοϊός: Συναγερμός για κρούσμα στο κέντρο Άμεσης Δράσης της ΓΑΔΑ

Τι προτείνει αναφορικά με την εξέταση των αστυνομικών, ο πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής, Γιώργος Καλλιακμάνης

gada_main
Κρούσμα κορωνοϊού στο κέντρο της Αμεσης Δράσης στη ΓΑΔΑ προκάλεσε άμεση κινητοποίηση στις αρμόδιες υπηρεσίες της ΕΛ.ΑΣ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο αστυνομικός που βρέθηκε σήμερα το πρωί θετικός στην Covid-19 μπήκε σε καραντίνα, ενώ απολυμάνθηκαν άμεσα ολοι οι χώροι, όπως προβλέπεται απο το πρωτόκολλο.

«Για κάποιους που ειχαν αντιληφθεί απο νωρίς το ύψος του κινδύνου της διασποράς του ιού μεταξύ των συναδέλφων μου αστυνομικών, ήταν δεδομένο οτι θα φθάναμε σε αυτό το σημείο. Διακυβεύεται η υγεία των αστυνομικών και των οικογενειών τους, ενώ είναι όρατος και ο κίνδυνος διασάλευσης της ομαλής διεξαγωγής του βασικού εργού των αστυνομικών υπηρεσιών που συνδέεται με την προστασία του Πολίτη. Προτείνουμε να εξετάζονται κατα προτεραιότητα οι περιπτώσεις που αφορουν αστυνομικούς και να υπάρξει μέριμνα οσον αφορά στους κρατούμενους και έλεγχος σε όλους τους συλληφθέντες πριν μπουν στα κρατητήρια» τονίζει στο protothema.gr o πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής, Γιώργος Καλλιακμάνης.

kaliakmanis1
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης