Ιστορία που προβληματίζει, ως προς την ασυνείδητη συμπεριφορά ορισμένων πολιτών, σε σχέση με τα μέτρα για τον κορωνοϊό, μοιράστηκε στο Facebook ο καθηγητής του LSE, Ηλίας Μόσιαλος.
Πρόκειται για μια ιστορία ανευθυνότητας, στην οποία εισερχόμενος σε τράπεζα φόρεσε την... χρησιμοποιημένη μάσκα που του είχε δώσει άλλος πελάτης.
Ο καθηγητής καταλήγει, μετά την περιγραφή του συμβάντος στην ανάρτησή του στο Facebook, στο συμπέρασμα πως αν συνεχίσουμε έτσι «καμία αλληλεγγύη και προσφορά ή φιλότιμο δεν μας σώζει».
Η τεχνολογία και η τεχνητή νοημοσύνη επηρεάζουν και αλλάζουν τον τρόπο με τον οποίο λειτουργεί ο νομικός τομέας, με αποτέλεσμα να αυξάνονται οι ανάγκες για εξειδικευμένους επαγγελματίες στον τομέα της νομικής.