Μύκονος: Συνελήφθη ο αρχηγός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ γιατί χτύπησε αστυνομικούς

Μύκονος: Συνελήφθη ο αρχηγός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ γιατί χτύπησε αστυνομικούς

Στην αρχή ο Χάρι Μαγκουάιρ και η παρέα του τσακώθηκαν με άλλους Αγγλους επειδή τους πείραζαν τις κοπέλες - Μετά έγινε το επεισόδιο με τους αστυνομικούς - Μαζί του ήταν και ο Brandon Williams - Ο 27χρονος αρνείται τα πάντα - Αύριο το πρωί στον εισαγγελέα

manchesterart
Χειροπέδες πέρασαν τα ξημερώματα της Παρασκευής αστυνομικοί στην Μύκονο στον αρχηγό της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Χάρι Μαγκουάιρ.

Ο Χάρι Μαγκουάιρ εντοπίστηκε από αστυνομικούς έξω από μπαρ μετά από άγριο επεισόδιο που φέρεται να είχε με άλλους Άγγλους στο «νησί των ανέμων».

Κατά πληροφορίες πολίτες ενημέρωσαν την αστυνομία μισή ώρα μετά τα μεσάνυχτα της Πέμπτης ότι δύο παρέες Άγγλων τσακώνονταν έξω από μπαρ.

Η μία ήταν η παρέα του διάσημου ποδοσφαιριστή, στην οποία ήταν επίσης ο συναθλητής του Μπράντον Γουίλιαμς και ο σταρ του Love Island Κρις Χιούζ. Η άλλη ήταν μία παρέα Αγγλων που ενόχλησαν τις κοπέλες που  συνόδευαν οι ποδοσφαιριστές. Αυτή ήταν και η αιτία που άναψαν τα αίματα.

Δείτε βίντεο με τον Χάρι Μαγκουάιρ σε πάρτι το απόγευμα της Πέμπτης στη Μύκονο:

Ο Harry Maguire στη Μύκονο


Κλείσιμο
Joe maguire


Στο σημείο όμως βρίσκονταν αστυνομικοί, οι οποίοι επιτηρούσαν αν τηρούνται τα μέτρα στη Μύκονο.

Όταν οι αστυνομικοί παρενέβησαν για να σταματήσει ο καβγάς, τρία άτομα από τη μια παρέα των Άγγλων - ο Μαγκουάιρ, ο αδερφός του και ένας φίλος τους -  επιτέθηκαν στους άνδρες της ΕΛΑΣ και λεκτικά και ασκώντας σωματική βία. Για την ακρίβεια, ένας από την παρέα του ποδοσφαιριστή γρονθοκόπησε αστυνομικό.

Αποτέλεσμα ήταν οι αστυνομικοί να προσαγάγουν τους τρεις Άγγλους - ανάμεσά τους και τον κεντρικό αμυντικό της Γιουνάιτεντ - στο αστυνομικό τμήμα Μυκόνου.

Ακόμα και εκεί, όμως, οι τρεις προσαχθέντες συνέχισαν να προκαλούν ενώ επιτέθηκαν και χτύπησαν δύο αστυνομικούς με αποτέλεσμα να συλληφθούν.

Δείτε τον Χάρι Μαγκουάιρ το βράδυ της Πέμπτης να διασκεδάζει στα Ματογιάννια με οπαδούς που τον αναγνώρισαν και άρχισαν να τραγουδούν μετατρέποντας τα στενά σε μίνι κερκίδα.



Σύμφωνα με τους δικήγορους του ο ίδιος αρνείται τα πάντα καθώς αυτή την ώρα μεταφέρεται με πλοίο στην εισαγγελία Σύρου για να περάσει αυτόφωρο. Ο ποδοσφαιριστής θα περάσει τη νύχτα στη Σύρο και αύριο θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα.

Σε ανακοίνωσή της η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αναφέρει για το περιστατικό:

«Ο σύλλογος είναι ενήμερος για επεισόδιο στο οποίο εμπλέκεται ο Χάρι Μαγκουάιρ και συνέβη στη Μύκονο το προηγούμενο βράδυ. Επικοινωνήσαμε με τον Χάρι, ο οποίος συνεργάζεται πλήρως με τις ελληνικές αρχές. Σ' αυτό το χρονικό σημείο δεν θα υπάρξει άλλο σχόλιο».

Δειτε τη φωτογραφία που ανήρτησε στο Instagram  η φίλη  του, Φερν Χόκινς, το βράδυ της Πέμπτης:

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Holidays with you ... ♥️

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη 𝐅𝐞𝐫𝐧 𝐇𝐚𝐰𝐤𝐢𝐧𝐬 (@_fernhawkins) στις


Ο 27χρονος αμυντικός εντάχθηκε στις τάξεις της Γιουνάιτεντ το καλοκαίρι του 2019 με τους «κόκκινους διάβολους» να δίνουν 80 εκατ. λίρες στη Λέστερ, ένα ποσό που αποτελεί ρεκόρ για μεταγραφή κεντρικού αμυντικού.

Μετά τη μεταγραφή ο προπονητής της Γιουνάιτεντ, Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ, του έδωσε το περιβραχιόνιο του αρχηγού καθώς θεωρεί ότι θα αποτελέσει τη βάση για την επάνοδο της ομάδας στον δρόμο των επιτυχιών.

Ειδήσεις σήμερα:

Κι άλλη πρόκληση από τον Ερντογάν - Τζαμί και η Μονή της Χώρας μετά την Αγία Σοφία

Η «Μαύρη Βίβλος» των «53+»: «Στολίζουν» Πολάκη, Τζάκρη, Μωραϊτη και Θεοχαρόπουλο

Στη Μήλο ο βασιλιάς Γουλιέλμος-Αλέξανδρος της Ολλανδίας - Οδηγούσε ο ίδιος το ταχύπλοό του
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης