Άλλα δύο θύματα προστέθηκαν στη λίστα των θανόντων από κορωνοϊό στην Ελλάδα, ανεβάζοντας τον αριθμό των νεκρών στους 238.
Σήμερα το πρωί κατέληξε ένας άνδρας 52 ετών χωρίς υποκείμενα νοσήματα. Ο ασθενής από την περιοχή της Καβάλαςείχε εισαχθεί στη Μονάδα Ειδικών Λοιμώξεων του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης στις 26 Ιουλίου, καθώς είχε βρεθεί θετικός στον νέο κορωνοϊό. Να σημειωθεί ότι εργαζόταν σε σούπερ μάρκετ της περιοχής της Καβάλας και είχε τότε προκληθεί ανησυχία στην τοπική κοινότητα.
Στις 7 Αυγούστου εισήχθη στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας καθώς η υγεία του παρουσίασε επιδείνωση και σήμερα το πρωί, στις 08:40 π.μ. τελικά έχασε τη μάχη για τη ζωή.
Το γεγονός ότι ο 52χρονος δεν είχε υποκείμενα νοσήματα έχει ανησυχήσει τους γιατρούς και μάλιστα για το περιστατικό έχει ήδη ενημερωθεί ο κ.Σωτήρης Τσιόδρας, εκπρόσωπος του υπουργείου Υγείας για τον νέο κορωνοϊό.
Παράλληλα, πριν από λίγο στις 10:00 π.μ. απεβίωσε λόγω επιπλοκών από τον νέο κορωνοϊό και μια 85χρονη γυναίκα που νοσηλευόταν διασωληνωμένη στη ΜΕΘ του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου της Λάρισας. Η 85χρονη έπασχε από κολπική μαρμαρυγή, αρτηριακή υπέρταση και σακχαρώδη διαβήτη.
Ένα φθινοπωρινό Σαββατοκύριακο στις Σπέτσες είναι αρκετό για να καταλάβεις γιατί χιλιάδες άνθρωποι επιστρέφουν ξανά και ξανά. Όχι μόνο για έναν αγώνα, αλλά για μια εμπειρία που έχει εξελιχθεί σε σημείο αναφοράς του αθλητικού τουρισμού στην Ελλάδα.
Η ιστορία ενός εκπαιδευτικού θεσμού που συνδέει ευρηματικά τα παιδιά με την τεχνολογία και την καινοτομία και αποτελεί μια οργανωμένη πλατφόρμα δημιουργικής σκέψης που εξάγει την ελληνική ρομποτική στον κόσμο.
Σε έναν κλάδο που αναπτύσσεται διαρκώς και αναζητά καταρτισμένους επαγγελματίες, η LE MONDE συνδυάζει εργαστηριακή εκπαίδευση, πρακτική εμπειρία και άμεση σύνδεση με την αγορά εργασίας.