Παρανάλωμα του πυρός λεωφορείο στην Αθηνών-Λαμίας στο Μαρτίνο (φωτογραφίες-βίντεο)
Τόσο οι 29 επιβάτες όσο και ο οδηγός είναι καλά στην υγεία τους - Το λεωφορείο κάηκε ολοσχερώς - Οι επιβάτες μεταφέρθηκαν με άλλο όχημα στους προορισμούς τους
Συναγερμός σήμανε στην πυροσβεστική αργά το βράδυ της Δευτέρας όταν ενημερώθηκε για φωτιά σε λεωφορείο στην εθνική οδό Αθηνών Λαμίας στο ύψος του Μαρτίνου στο ρεύμα προς Αθήνα.
Στην περιοχή έσπευσαν 21 πυροσβέστες με επτά οχήματα οι οποίοι ξεκίνησαν την επιχείρηση κατάσβεσης της πυρκαγιάς.
Τόσο οι 29 επιβάτες του λεωφορείου όσο και ο οδηγός του αποβιβάστηκαν έγκαιρα χωρίς να υπάρξει περαιτέρω πρόβλημα με την υγεία τους.
Λόγω της φωτιάς και της επιχείρησης της πυροσβεστικής δημιουργήθηκε μεγάλο μποτιλιάρισμα και ουρές χιλιομέτρων.
Λίγο πριν τις 12:30 μετά τα μεσάνυχτα, ο δρόμος άνοιξε και τα αυτοκίνητα άρχισαν να κινούνται στο μισό οδόστρωμα της Εθνικής οδού.
Δείτε φωτογραφίες από το καμμένο λεωφορείο και το μποτιλιάρισμα:
Στο ηφαιστειακό κόσμημα του Αιγαίου, συνεχίστηκε το τριήμερο 29-31 Μαΐου το φετινό (2026) πρόγραμμα Plastic Free Greece, καταγράφοντας μια εντυπωσιακή συγκομιδή απορριμμάτων που ξεπέρασε τα 420 κιλά.
Σε μια βραδιά υψηλού συμβολισμού στην καρδιά της Αθήνας, με φόντο τον Ιερό Βράχο της Ακρόπολης, ο Παναθηναϊκός παρουσίασε τις νέες εμφανίσεις του για τη σεζόν 2026/27, εγκαινιάζοντας επισήμως παράλληλα και τη νέα στρατηγική συνεργασία του με τη Superbet, η οποία αποτελεί τον Μεγάλο Χορηγό της ομάδας