Σε εξέλιξη είναι η μεγάλη φωτιά στην Κέρκυρα που ξέσπασε κοντά στο χωριό Άγιος Στέφανος το απόγευμα της Κυριακής, λίγο μετά τις 18:30.
Το έργο των πυροσβεστών δυσχεραίνει το δύσβατο της περιοχής και οι ισχυροί άνεμοι που πνέουν αυτή την ώρα, ενώ η πυρκαγιά φέρεται να έχει πολλαπλές εστίες.
Σύμφωνα με κατοίκους της περιοχής, πολλοί είναι οι λουόμενοι που παραμένουν στην παραλία του Αγίου Στεφάνου, φοβούμενοι να μετακινηθούν.
Κλείσιμο
Σύμφωνα με την πυροσβεστικής δεν απειλούνται κατοικίες, ενώ στο εργο της κατάσβεσης νωρίτερα συμμετείχαν και έξι εναέρια μέσα.
Συγκεριμένα, στο σημείο επειχειρούν 20 πυροσβέστες με 10 οχήματα και 11 ομάδες πεζοπόρων τμημάτων. Νωρίτερα, ρίψεις από αέρος έκαναν τέσσερα αεροσκάφη και δύο ελικόπτερα.
Το e-contract της nrg ψηφίστηκε από τους καταναλωτές ως «Προϊόν της Χρονιάς*» - Υψηλό επίπεδο τεχνογνωσίας, ευελιξία και δημιουργικότητα τα συστατικά της επιτυχίας του.
Η φαρμακευτική καινοτομία δεν αποτελεί επιλογή πολιτικής, αποτελεί δικαίωμα των ασθενών και βασική προϋπόθεση για τη βιωσιμότητα κάθε σύγχρονου συστήματος υγείας. Και σήμερα, στην Ελλάδα, αυτό το δικαίωμα δοκιμάζεται στην πράξη.