«Αυτό που πρέπει να κάνουμε τώρα πλέον, είναι να τους ξεκαθαρίσουμε, ότι αν κάνουν έρευνες, εμείς θα κάνουμε, αυτό που πρέπει να γίνει», τόνισε αναφερόμενος στις κινήσεις του Oruc Reis ο στρατηγός εν αποστρατεία και πρώην αρχηγός Στρατού, Φραγκούλης Φράγκος.
Όπως είπε μιλώντας στον Θέμα 104,6 η Ελλάδα, «σε τελευταία ανάλυση», μπορεί να το ρυμουλκήσει και να το πετάξει έξω από την ΑΟΖ. «Έχουμε αρκετά ρυμουλκά στον Πειραιά που είναι ισχυρότατα. Να δούμε οι Τούρκοι θα χτυπήσουν αυτό το πολιτικό πλοίο;».
«Σαφέστατα δεν πρέπει να πάμε να βουλιάξουμε το τούρκικο το καράβι, διότι θα χάσουμε το δίκαιό μας», τόνισε.
«Η ενέργεια που γίνεται από την Τουρκίαείναι για να αμφισβητήσει στην πράξη την ΑΟΖ και κατ επέκταση την υφαλοκρηπίδα της χώρας μας», όπως είπε ο Φραγκούλης Φράγκος.
Σήμερα, οι επιχειρήσεις δεν αναζητούν απλώς θεωρητικές γνώσεις, αλλά ανθρώπους που μπορούν να ενταχθούν άμεσα στην παραγωγή, να χειριστούν σύγχρονες τεχνολογίες και να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις ενός περιβάλλοντος που αλλάζει με ιλιγγιώδεις ρυθμούς
Στο IST College, η καλλιέργεια των ταλέντων, η ενθάρρυνση της ανεξάρτητης σκέψης και η δημιουργικότητα δίνουν στους φοιτητές και τις φοιτήτριες τα εφόδια για την μελλοντική επαγγελματική τους πορεία στον σύγχρονο κόσμο.
Στην εποχή των συνδυαστικών προγραμμάτων, οι καταναλωτές δεν αναζητούν απλώς χαμηλότερες χρεώσεις, αλλά ολοκληρωμένες προτάσεις που βελτιώνουν την καθημερινότητα και τους κάνουν να νιώθουν ότι βρίσκονται στο επίκεντρο της εξυπηρέτησης.