Λάρισα: Και τρίτος ασθενής με κορωνοϊό στη ΜΕΘ του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου
Ο άνδρας κατάγεται από την περιοχή του Αλμυρού και πάσχει από υποκείμενα νοσήματα
Συνεχίζονται οι εξελίξεις στο μέτωπο του κορωνοϊού στη Λάρισα.
Σύμφωνα με πληροφορίες του larissanet, νωρίτερα το απόγευμα του Σαββάτου, 68χρονος νοσηλευόμενος στη Μονάδα Αρνητικής Πίεσης του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Λάρισας απαιτήθηκε να μεταφερθεί στην ΜΕΘ και να διασωληνωθεί.
Ο άνδρας κατάγεται από την περιοχή του Αλμυρού και πάσχει από υποκείμενα νοσήματα.
Σημειώνεται πως είναι το τρίτο περιστατικό κορωνοϊού που νοσηλεύεται στη ΜΕΘ.
Παράλληλα, μεταξύ των κρουσμάτων που ανακοίνωσε σήμερα, στο πλαίσιο της καθημερινής ενημέρωσης, η Περιφέρεια Θεσσαλίας, περιλαμβάνεται και στέλεχος των Ενόπλων Δυνάμεων, στρατιωτικός της 1ης Στρατιάς, ο οποίος βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό.
Με επενδύσεις σε πλοία, υποδομές, ανανεώσιμες πηγές ενέργειας και τεχνολογίες χαμηλών εκπομπών, η MINOAN LINES ενισχύει τη στρατηγική της κατεύθυνση προς ένα πιο βιώσιμο μέλλον.
Η ΑΒ Βασιλόπουλος συνεχίζει να προσφέρει «όλα και κάτι παραπάνω» στην online αγοραστική εμπειρία, προσθέτοντας έναν ακόμη λόγο για εύκολες, γρήγορες και συμφέρουσες αγορές μέσα από το AB Eshop. Εδώ θα βρείτε όλες τις λεπτομέρειες.