Φλώρινα: Μέσα σε αντίσκηνο καλλιεργούσαν υδροπονική κάνναβη

Φλώρινα: Μέσα σε αντίσκηνο καλλιεργούσαν υδροπονική κάνναβη

Οι δράστες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Φλώρινας

florina
Πλήρως εξοπλισμένο με σύστημα εξαερισμού, ισχυρούς λαμπτήρες, ανεμιστήρες, θερμόμετρα και υγρασιόμετρα ήταν το μεγάλο αντίσκηνο που είχε εγκαταστήσει ένα ζευγάρι νεαρών Ελλήνων μέσα στο σπίτι τους στη Φλώρινα για να παράγουν κάνναβη με την υδροπονική μέθοδο.

Στο αντίσκηνο ο 32χρονος και η 23χρονη καλλιεργούσαν πέντε δενδρύλλια κάνναβης ύψους 85 εκατοστών ως 1,15 μέτρου, ενώ κατασχέθηκαν 333 γραμμάρια φύλλων και μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης, 15 σπόροι κάνναβης, μια ζυγαριά ακριβείας, ένας τρίφτης, μια σιδερογροθιά και μια συσκευασία με φυτόχωμα 50 λίτρων. Το ζευγάρι συνελήφθη από αστυνομικούς της Ασφάλειας και της Ο.Π.Κ.Ε. και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Φλώρινας με κατηγορίες για καλλιέργεια και κατοχή ναρκωτικών και παράβαση νομοθεσίας περί όπλων.

Συλλήψεις για ναρκωτικά και σε Πιερία και Πέλλα

Στην αυλή της κατοικίας του σε περιοχή της Πιερίας καλλιεργούσε τρία δενδρύλλια κάνναβης ύψους ενός μέτρου ένας Έλληνας, ο οποίος συνελήφθη από αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών Κατερίνης. Τα χασισόδεντρα ξεριζώθηκαν και κατασχέθηκαν και ο δράστης οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Κατερίνης.

Σε περιοχή της Πέλλας, συνελήφθη από αστυνομικούς του τμήματος Σκύδρας ένας Έλληνας, όταν υποβλήθηκε σε έλεγχο και βρέθηκαν στην κατοχή του 115 ναρκωτικά δισκία χωρίς την απαιτούμενη ιατρική συνταγή τα οποία κατασχέθηκαν.

Ειδήσεις σήμερα: 

Στα 152 τα νέα κρούσματα κορωνοϊού - 43 στη Θεσσαλονίκη, 26 στην Αττική

Έρρικα Πρεζεράκου: «Έχει χάσει το μικρό της δάχτυλο» λέει στο protothema.gr ο γιατρός της

Ένωση αστυνομικών κατά δημάρχου Πόρου - «Να ζητήσει συγγνώμη πριν τον εκθέσουν τα γεγονότα»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης