Σύμφωνα με το βίντεο και τις φωτογραφίες που δημοσιεύει το xanthinea.gr ξέφρενα γλέντια και χοροί, με αφορμή γάμους, σε κεντρικούς δρόμους οικισμών αποτελούν σχεδόν καθημερινή ρουτίνα των τελευταίων ημερών σε ορισμένους οικισμούς του δήμου Μύκης.
Υπενθυμίζεται ότι ο εν λόγω δήμος κατέγραψε ρεκόρ κρουσμάτων κορωνοϊού – αλλά και νεκρών – στην Ξάνθη, πριν από μερικές εβδομάδες και παρά την κατακόρυφη πτώση που καταγράφει ο ιός στην περιοχή, ελοχεύει έντονα ο κίνδυνος επανεμφάνισης του.
Το βίντεο που δημοσιεύει το τοπικό μέσο από την Κωμόπολη Κένταυρος, δεν διευκρινίζεται από ποια εκδήλωση είναι και ποια ημερομηνία ακριβώς, διεξήχθη.
Αντίστοιχες αναφορές υπάρχουν και για άλλους οικισμούς της περιοχής, αλλά και για περιοχές όπως το Δροσερό, όπου έχουν καταγραφεί στο πρόσφατο παρελθόν γάμοι, χοροί και γλέντια με αντίστοιχο συνωστισμό.
Υπάρχουν ερωτήσεις που πολλοί γονείς κάνουν ψιθυριστά. Και άλλες που δεν κάνουν ποτέ. Όχι γιατί δεν τους απασχολούν. Αλλά γιατί φοβούνται ότι η απάντηση μπορεί να τους γεμίσει ενοχές.
Η πρωτοβουλία του WHEN και της Ολυμπιακής Ζυθοποιίας περνά στην επόμενη φάση της, προσφέροντας τρίμηνη εξατομικευμένη καθοδήγηση σε 20 γυναίκες επιχειρηματίες του κλάδου HORECA.